21 august 2019, 10:30 Realitatea moldovenească views 3300
Fosta cantină a Guvernului și o parte din Casa Presei, sechestrate de procurori
21 august 2019, 10:30 Realitatea moldovenească views 3300

Fosta cantină a Guvernului și o parte din Casa Presei, sechestrate de procurori

Procurorii anticorupție au pus sechestru pe o parte din fostele active ale statului privatizate la începutul anului de un grup de firme, caz descris în investigația Rise.md – „Frăţia privatizării".

Este vorba de fosta cantină a Guvernului și aproape două mii de metri pătrați din Casa Presei. Între timp, o parte din imobile au ajuns deja în proprietatea unei firme din Romînia.

Amintim că Procuratura Anticorupție a pornit urmărirea penală în privința unor angajați ai Agenției Proprietății Publice (APP) care, prin abuz de putere, ar fi admis vînzarea imobilelor. În același timp, și Comisia parlamentară de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurarea a privatizării și concesionării publice (2013-2019) își continuă investigațiile.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
10 locuitori

Chirilovca este un sat din cadrul comunei Halahora de Sus, raionul Briceni. Satul se află la o distanță de 14 km de orașul Briceni și la 223 km de Chișinău. Populația satului constituie 10 locuitori. Satul Chirilovca a fost întemeiat în anul 1930, trăgîndu-și denumirea  de la numele primului gospodar stabilit în acea zonă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.