18 iulie 2019, 16:40 Realitatea moldovenească views 4960
Ce nu s-a văzut la TV în timpul interviului cu Filat
18 iulie 2019, 16:40 Realitatea moldovenească views 4960

Ce nu s-a văzut la TV în timpul interviului cu Filat

Chiar dacă a mai filmat în pușcării, jurnalista Lorena Bogza spune ca a fost o experiență unică și a povestit despre procedura de dinainte de interviu.

„Directorul adjunct al penitenciarului ne-a așteptat la ușă. Mi s-a cerut să las buletinul la intrare, să pun telefonul și portmoneul într-o cutie de păstrare. Am făcut ce mi s-a cerut, am înțeles foarte bine că este vorba despre regulile de intrare în închisoare, iar ele trebuie respectate. Doamna gardian m-a percheziționat, am întins mîinile lateral și am ascultat cuminte indicațiile. Apoi mi-a percheziționat cu atenție geanta, a răsfoit carnețelul. Aveam o sticlă cu apă în geantă, a deschis-o și a mirosit-o i-am spus ca nu e alcool acolo. După ce am trecut acest control minuțios, am fost condusă într-o încăpere, sala de conferințe a penitenciarului, unde a avut loc interviul", a spus prezentatoarea emisiunii InPROfunzime.

Lorena a împărtășit și impresiile ei despre cel care i-a fost interlocutor de atîtea ori în studioul emisiunii InPROfunzime:

„La final, după emisiune, am reușit sa-l întreb despre condițiile de detenție și cum se simte. Am găsit un Vlad Filat cu riduri mai adînci, palid, cu o privire altfel, care mi-a spus că a suferit și a fost umilit, însă acum este împăcat cu el însuși. Ca interlocutor, însă, l-am găsit pe același Vlad Filat".

Ex-premierul Vlad Filat se afla în penitenciarul nr. 13 de aproape 4 ani.

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

interviu , Vlad Filat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
202 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Cazangic, raionul Leova. Localitatea Frumu;ica se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 202 oameni. Satul Frumușica a fost atestat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.