27 iunie 2019, 12:10 Realitatea moldovenească views 3626
Ciobanu spune că Bețișor ”ne are de proști”
27 iunie 2019, 12:10 Realitatea moldovenească views 3626

Ciobanu spune că Bețișor ”ne are de proști”

Ieri, șefa interimară a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor, a anunțat că procurorii au aplicat sechestru pe mai multe bunuri care aparțin deputatului Ilan Șor.

În urma anunțului, deputata Maria Ciobanu s-a declarat nedumerită față de decizia luată de către Procuratura Anticorupție, transmite Știri.md.

Ciobanu susține că astfel, șefa anticorupție, Adriana Bețișor, i-ar fi acordat timp lui Ilan Șor pentru „a-și duce averea la scumpa soțioară".

„Mă uit peste titlurile de știri și nici nu știu ce simt... Bucurie? Nu prea! A trecut nepermis de mult timp în care instituțiile statului au lucrat la comanda unui "coordonator". În acești ani a părăsit Republica Moldova floarea societății: juriști buni, profesori de calitate, medici profesioniști, agricultori de vocație, constructori cu experiență, mulți dintre ei făcînd azi carieră în țări străine.

Prima știre pe care am citit-o e despre Bețișorul lui Plahotniuc. Cică dînsa cere (atenție!) confiscarea averii lui Shor. Procurora asta ne are de proști. Oare nu chiar ea i-a acordat timp berechet penalului Shor, pentru a-și duce averea la scumpa soțioară sau, poate, în altă parte? Nu ea a avut grijă să fie cercetat Shor pe un alt art. din codul penal? Propria avere Bețișor o poate justifica?

O altă știre care, de asemenea, nu m-a surprins este demisia in corpore a magistraților de la Curtea Constituțională. După ce au transformat-o într-o gojineață, ce le mai rămînea de făcut?

Murdărie, mare murdărie mai lasă în urmă regimul mafiot al lui Plahotniuc! Guvernul ACUM are nevoie de tone de apă, mături puternice și mult detergent. Apoi să stropească cu ageazmă. Peste tot!", a declarat deputata.

Sursa: stiri.md

Cuvinte cheie:

procuror

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
80 locuitori

Cuşelăuca este un sat din cadrul comunei Cotiujenii Mari, raionul Soldăneşti. Satul Cușelăuca este situat la distanța de 30 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 80 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Cușelăuca datează din anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.