19 iunie 2018, 16:40 Realitatea moldovenească views 11392
Petru Lucinschi are dublă cetățenie
19 iunie 2018, 16:40 Realitatea moldovenească views 11392

Petru Lucinschi are dublă cetățenie

Fostul Președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a primit astăzi cetățenia României. Informația a fost confirmată pe Facebook de către Dan Tudorache, primarul Sectorului Unu, București.

Potrivit lui Tudorache, Petru Lucinschi a fost astăzi la primărie fiind însoțit de fostul șef al statului român, Emil Constantinescu. „Vizita a fost prilejuită de primirea cetățeniei române, chiar în anul centenarului unirii, de către domnul Petru Lucinschi, căruia îi urez să fie cetățeanul unei țări unite, libere, prospere și demne", a scris primarul Sectorului Unu în postare.

Sursa: timpul.md

Cuvinte cheie:

Petru Lucinschi , cetatenie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
466 locuitori

Făurești este un sat din comuna Ciorescu în componenţa municipiului Chișinău. Localitatea este situată în centrul Moldovei, la o distanță de 1 km de comuna Ciorescu și la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 466 de oameni. Satul Făurești a fost menționat documentar în anul 1436 cu denumirea Oțetești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.