Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească
24 august 2021, 10:30 Diaspora moldovenească views 3769
Restaurantul din Veneția al unei moldovence, primul în preferințele turiștilor
24 august 2021, 10:30 Diaspora moldovenească views 3769

Restaurantul din Veneția al unei moldovence, primul în preferințele turiștilor

Restaurantul Raisei Candu a obținut recent premiul Travellers’ Choice 2021 de la TripAdvisor. Distincția este acordată doar localurilor care se regăsesc în topul celor mai bune restaurante din lume.

Restaurantul este gestionat de Raisa Candu, o moldoveancă născută într-un sătuc din Ialoveni și care este plecată în Italia de la 19 ani. După alți 18 ani în care a muncit acolo, Raisa și-a deschis localul cu specific italienesc în 2017, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

„Eu nu ascund că am cumpărat această afacere. Iar mai departe ce a urmat a fost nebunie curată. Să o faci să crească, aici e adevărata muncă și satisfacție personală! În momentul în care am venit în echipa Impronta Cafe, acesta era doar un restaurant unde se mînca bine. După aproape trei ani de gestiune, a devenit un restaurant de nota 10, unde se mănîncă regește. Deci, nu doar se mănîncă bine, dar și se simte bine, se bea băuturi selecte, pur și simplu se petrece timpul superb alături de cei dragi. În acești trei ani, am muncit mult, dar foarte mult, alături de echipa mea, pentru a atinge anumite standarde. Și nu am făcut-o de dragul marketingului, dar a fost o plăcere din partea mea”, a povestit anterior moldoveanca.

Pe lîngă premiul Travellers’ Choice 2021, restaurantul moldovencei ocupă locul patru la capitolul cele mai bune restaurante din Veneția, dintr-un clasament de aproape 1.300 de localuri.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

restaurant , Venetia , moldoveanca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
622 locuitori

Soloneţ este un sat din cadrul comunei Stoicani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Soroca și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 622 de oameni. Satul Soloneţ a fost menționat documentar în anul 1517.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.