Mergi spre compartimentul: Copiilor
05 iulie 2013, 11:15 Muzică views 14821
05 iulie 2013, 11:15 Muzică views 14821

Angelika Vee lansează o nouă piesă


 Foto: ziuaconstanta.ro

Angelika Vee, revine cu o nouă piesa, însoțită de un videoclip, reușind să atingă latura sensibilă a celor care încă mai cred în iubire. "Language of love" este o piesă de dragoste, perfectă pentru toti îndrăgostiții.

Nu este lansată în calitate de single oficial ci este o piesă dedicată tuturor fanilor care o susțin pe facebook, youtube și twitter. Această piesă vine după cîteva luni de la lansarea singleului "Cash Out" în colaborare cu DJ-ul francez Kylian Mash, piesa ce-a înregistrat un succes important pe piața francofonă, aflîndu-se pe locuri importante în topurile din Franța și Canada.

Site-ul www.moldovenii.md aduce sincere felicitări interpretei Angelika Vee și îi dorește mult succes!

Cuvinte cheie:

premiera , muzica , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1526 locuitori

Sturzeni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Sturzeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1526 de oameni. Satul Sturzeni a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.