Mergi spre compartimentul: Copiilor
06 ianuarie 2021, 11:00 Copiilor views 3723
Oficial! Din 11 ianuarie, elevii vor relua studiile cu prezența fizică în școli
06 ianuarie 2021, 11:00 Copiilor views 3723

Oficial! Din 11 ianuarie, elevii vor relua studiile cu prezența fizică în școli

În semestrul II de studii, procesul educațional va începe din 11 ianuarie 2021, cu prezența fizică a elevilor și cadrelor didactice în instituțiile de învățămînt din țară, informează Noi.md.

Decizia a fost luată de Ministerul Educației și motivată de situația curentă în instituțiile de învățămînt privind evoluția situației epidemiologice pe durata primului semestru din anul de studii 2020-2021.

În acest context, Ministerul vine cu îndemnul către elevi, părinți, cadre didactice și manageriale să manifeste un comportament responsabil în familie, în societate și în spațiul școlii, să respecte regulile de sănătate publică cu privire la prevenirea răspîndirii virusului COVID-19.

Reprezentanții Miniserului au mulțumit profesorilor, părinților și șefilor organelor localte de specialitate pentru organizarea procesului educațional în condițiile epidemiei. Instituția îndeamnă, în continuare, conducătorii instituțiilor de învățămînt să întreprindă toate măsurile pentru asigurarea condițiilor de securitate epidemiologică pentru elevi și angajați.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

scoala , elevi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
25 locuitori

Cucioaia Nouă este un sat din cadrul comunei Ghiliceni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 18 km de oraşul Teleneşti şi la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 25 de oameni. Satul Cucioaia Nouă a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.