Mergi spre compartimentul: Copiilor
12 ianuarie 2019, 14:05 Copiilor views 15402
Vezi unde poți merge cu copiii la săniuș
12 ianuarie 2019, 14:05 Copiilor views 15402

Vezi unde poți merge cu copiii la săniuș

Iarna este în toi și e păcat să nu profiți de aceste zile pline de omăt și să mergi cu cei mici la pîrtiile special amenajate pentru o distracție la maxim.

Iată cele mai frumoase locuri unde copiii se pot da cu sania:

  • Călărași – la 50 de kilometri de Chişinău este amenajată o pîrtie perfectă pentru săniuș. Ia-ți sania și bucură-te de omăt, alături de copii, atît cît mai este posibil.
  • Dănceni – și în satul Dănceni din raionul Ialoveni este o pîrtie pentru toți pasionații de săniuș. Crează-le amintiri copiilor tăi, ia o sanie și mergeți să vă distrați și să “înghețați” împreună.
  • Ungheni – iar la Bahmut Club vă puteți bucura de o pîrtie special amenajată, care vă așteaptă cu tot cu săniuțe.
  • Butuceni – pîrtia pentru săniuș se află pe teritoriul fermei pensiunii Butuceni, iar la final, tot acolo puteți gusta din izvarul, ceaiul și cornișoarele pregătite special pentru cei care vin la săniuș la Orheiul Vechi, scrie orheianca.eu. Pîrtia de la Pensiunea Butuceni este iluminată, așa că vă puteți da cu sania și sub clar de lună.
  • Dino Park – lîngă Circul din Chișinău, vă puteți da cu sania la Dino Park, unde este o pîrtie special amenajată.

Dacă nu vrei să mergi prea departe pentru a te bucura de omăt, poți merge la derdelușurile din Valea Morilor, din curte sau din orice alt parc.

Sursa: unica.md

Cuvinte cheie:

sanie , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
660 locuitori

Frumoasa este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Frumoasa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Frumoasa este situat în centrul Moldovei. Satul se află la o distanță de 14 km de orașul Călăraşi și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 660 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.