Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 martie 2021, 12:00 Diaspora moldovenească views 3833
Anunț important pentru moldovenii din Olanda și Japonia
12 martie 2021, 12:00 Diaspora moldovenească views 3833

Anunț important pentru moldovenii din Olanda și Japonia

Ambasadele Republicii Moldova la Tokio și Haga vor recepționa cereri pentru perfectarea pașapoartelor, transmite Noi.md.

Conform unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al RM, secțiile consulare de la Ambasadele Republicii Moldova la Tokio și Haga au primit stațiile de prelevare a datelor biometrice și vor accepta cererile pentru perfectarea pașaportului cetățeanului Republicii Moldova.

Prin urmare, moldovenii stabiliți în Japonia și statele din regiunea Asia-Pacific sînt invitați să se programeze la adresa de email: consulat.tokyo@mfa.gov.md sau la numărul de telefon +81 80 35225 1622.

În curînd și moldovenii din Regatul Țărilor de Jos vor putea perfecta pașaportul la sediul misiunii din orașul Haga. Informații suplimentare, vor fi publicate pe site-ul ambasadei, precum și portalul viza.md.

Calitatea serviciilor consulare moldovenești oferite în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată AICI.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Japonia , consulat , pasaport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1697 locuitori

Chetriş este un sat şi comună din raionul Făleşti. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1697 de oameni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chetrişul Nou și Chetriş. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Fălești și la 167 km de Chișinău. Satul Chetriș a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.