Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 noiembrie 2012, 14:26 Diaspora moldovenească views 18095
14 noiembrie 2012, 14:26 Diaspora moldovenească views 18095

Moldoveanca Aliona Chitoroagă printre învingătoarele la concursul de frumusețe „Miss Earth 2012”

Reprezentanta Republicii Moldova la concursul de frumusețe „Miss Earth 2012”, Aliona Chitoroagă, a obținut medalia de bronz la proba de Make-up. Tînăra în vîrstă de 23 de ani, a concurat cu reprezentantele a 80 de ţări. 

Locul întîi, la această probă, a fost ocupat de reprezentanta Federației Ruse, Natalia Pereverzeva, iar locul doi de reprezentanta Republicii Dominicane, Rocio Castellanos. 

Amintim  că, sîmbătă, Aliona a obținut locul 2 pentru proiectul „un litru de lumină" ("Liter of Light"), desfășurat în cadrul concursului „Miss Earth 2012”.

Participarea Alionei Chitoroagă în acest concurs a fost posibilă deoarece anterior ea a cîștigat premiul Miss Earth Republica Moldova 2012 în concursul care a avut loc la Iași.

 

 

 

 

 

Surse poze: bzi.ro, antena3.ro, yupi.md, apropomedia.ro

Cuvinte cheie:

diaspora , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
80 locuitori

Cuşelăuca este un sat din cadrul comunei Cotiujenii Mari, raionul Soldăneşti. Satul Cușelăuca este situat la distanța de 30 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 80 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Cușelăuca datează din anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.