Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 martie 2020, 12:00 Diaspora moldovenească views 4247
Un moldovean infectat cu coronavirus a murit în Spania
25 martie 2020, 12:00 Diaspora moldovenească views 4247

Un moldovean infectat cu coronavirus a murit în Spania

Un moldovean infectat cu coronavirus a murit în Spania. Victima este un bărbat de 63 de ani care s-a stins pe patul unui spital.

Acesta suferea și de alte afecțiuni cronice. În prezent, Ambasada Republicii Moldova în Spania caută o modalitate de a repatria trupul neînsuflețit.

„În actuala situație însă, cînd avem epidemie, iar în țară este declarată stare de urgență, acest lucru este extrem de dificil", ne-a declarat purtătoarea de cuvînt a Ministerului de Externe, Anastasia Nani.

Acesta este cel de-al doilea caz de deces al unui cetățean moldovean în străinătate din cauza Covid–19. Primul moldovean răpus de coronavirus în străinătate a fost o femeie din Italia.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Spania , moarte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1853
Populația:
1317 locuitori

Cotihana este o localitate din cadrul oraşului Cahul, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia localităţii constituia 1317 locuitori. Satul Cotihana a fost menționat documentar în anul 1853.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.