Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 iulie 2012, 11:36 Diaspora moldovenească views 9379
27 iulie 2012, 11:36 Diaspora moldovenească views 9379

Spania se află într-o situaţie mai gravă decît Irlanda, afirmă fostul guvernator al Băncii Spaniei

Spania se află într-o situaţie „mai gravă decît Irlanda, o ţară salvată” de Uniunea Europeană, a declarat fostul guvernator al Băncii Spaniei, Miguel Angel Fernandez Ordonez, care a încercat să se distanţeze de criza financiară gravă cu care se confruntă ţara, informează Agerpres.

„În primul semestru al acestui an, am fost sancţionaţi pentru prăbuşirea încrederii în Spania şi în sistemul său financiar, până la un nivel de neimaginat în urmă cu şapte luni”, a spus el.

„Astăzi, sîntem (într-o situaţie) nu doar mai rea decît a Italiei, ci şi decît a Irlandei, o ţară salvată” de Uniunea Europeană, a mai spus Miguel Angel Fernandez Ordonez.

„Cel mai grav lucru este pierderea încrederii în băncile noastre care rămân încă solide”, a adăugat, referindu-se la Santander sau BBVA.

„Guvernul nostru şi societatea spaniolă se vor confrunta în următoarele luni cu situaţii foarte complicate. Multe lucruri au fost făcute greşit, şi mai ales o mulţime de lucruri care ar fi trebuit făcute nu au fost, în special pentru a rezolva problema bancară”, a mai spus el.


Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1608 locuitori

Miciurin este un sat şi comună din raionul Drochia. Miciurin este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Drochia și la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1608 oameni. Satul Miciurin a fost întemeiat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.