Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 ianuarie 2012, 14:15 Diaspora moldovenească views 5409
17 ianuarie 2012, 14:15 Diaspora moldovenească views 5409

La Iași au avut loc proteste împotriva guvernării de la București


Foto: adevarul.ro 

Luni seară, la Iași  au început protestele  împotriva guvernării Boc şi a şefului statului Traian Băsescu. Cu pancarte şi fluiere, ieşenii au început să-şi exprime nemulţumirea faţă de condiţiile grele de trai. Tinerii scandau lozinci anti-Băsescu.

Protestele au fost paşnice, oamenii şi-au prezentat nemulţumirile şi revendicările. „Aceste proteste arată clar eşecul reformelor gîndite şi implementate de Guvernul PD-L. În stradă este o mişcare spontană a oamenilor, nu regizată de Opoziţie. Asistăm la un Guvern plin de incompetenţi, iar populaţia a ajuns la capătul răbdării.

Există o singură soluţie în tot acest tablou: alegerile anticipate. Disputa din ţară trebuie să se mute în Parlament“, a spus primarul Gheorghe Nichita.

Amintim că aceste proteste se încadrează în acțiunile de nemulțumire care au cuprins mai multe orașe din Romania în ultimele zile.

 



Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1682
Populația:
2589 locuitori

Corjova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Corjova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2589 de oameni. Satul Corjova a fost menționat documentar în anul 1682.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.