Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
11 iulie 2020, 09:30 Natura şi turismul views 4833
Italia nu primește turiști din Moldova
11 iulie 2020, 09:30 Natura şi turismul views 4833

Italia nu primește turiști din Moldova

Joi, 9 iulie, Italia și-a închis granițele pentru 13 state, considerate regiuni cu risc ridicat de răspîndire a infecţiei cu noul coronavirus. Printre statele suspuse interdicției se numără și Republica Moldova.

Lista este completată de Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Moldova, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană, a anunțat Ministerul italian al Sănătăţii, transmite digi24.ro.

Persoanele care au locuit în sau au tranzitat aceste ţări cu două săptămîni înainte de a intra pe teritoriul Italiei urmează să fie oprite la frontieră.

Roberto Speranza, ministrul Sănătății în Italia, susține că: „Nu putem pune în pericol sacrificiile făcute de italieni în aceste luni. De aceea am ales calea care presupune cea mai mare precauţie”.

Menționăm că suspendate vor fi și zborurile directe și indirecte către țările menționate mai sus.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Italia , turism , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
904 locuitori

Horeşti este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Unteni, Horeşti și Lucăceni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Fălești și la 147 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Horeşti a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.