29 mai 2023, 09:30 Realitatea moldovenească views 3062
Recomandări pentru liceeni și profesori în contextul Summitului CPE
29 mai 2023, 09:30 Realitatea moldovenească views 3062

Recomandări pentru liceeni și profesori în contextul Summitului CPE

Liceenii și profesorii sînt îndemnați să-și planifice din timp deplasarea către centrele de bacalaureat pe 2 iunie, întrucît traficul din Chișinău va fi ocazional restricționat, potrivit Grupului Media pentru Știri de Securitate privind Summitul CPE.

„Întrucît pe 2 iunie traficul va fi ocazional restricționat în legătură cu plecarea oficialilor europeni, pot fi cauzate unele îngreunări ale traficului în zona centrală a municipiului Chișinău”, se menționează într-un comunicat de presă.

Menționăm că examenul național de bacalaureat 2023 se va desfășura în perioada 2-20 iunie. La sesiune au fost înscriși peste 19 000 de candidați. Probele de examen se vor susține în 93 de centre de bacalaureat, scrie radiomoldova.md

Evaluarea testelor de examen se va face în perioada 2-25 iunie, iar rezultatele preliminare din sesiunea de bază vor fi afișate în centrele de bacalaureat pe 26 iunie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

bacalaureat , summit

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1514
Populația:
480 locuitori

Leuntea este un sat din cadrul comunei Grădiniţa, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Căușeni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 480 de oameni. Satul Leuntea a fost menționat documentar în anul 1514.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.