17 martie 2023, 16:00 Diaspora moldovenească views 2231
”Missis Univers - Orientul Mijlociu
17 martie 2023, 16:00 Diaspora moldovenească views 2231

”Missis Univers - Orientul Mijlociu": La concursul de frumusețe au participat două tinere din Moldova

În perioada 7-12 martie, în Dubai, Emiratele Arabe Unite, la InterContinental Dubai Festival City s-a desfășurat concursul de frumusețe Woman of the Universe – UAE (Missis Univers - Orientul Mijlociu).

La acesta au participat circa 50 de țări. Și, deși țara noastră nu a participat la concurs, Republica Moldova a fost onorată să fie reprezentată la acest mare eveniment de două compatrioate de-ale noastre care nu își uită rădăcinile: reprezentanta diasporei moldovenești în Bulgaria, originară din Chișinău, Oxana Jeleapova ("Missis Univers - Bulgaria - 2022"), și Valentina Rusu, o cunoscută creatoare de modă din Moldova, care își dezvoltă cu succes afacerea în Dubai.

Oxana Jeleapova a fost invitată de organizatorii concursului în calitate de oaspete special, care pledează pentru coexistența pașnică a țărilor și pentru prietenia între popoare, însă a fost și membru de onoare al juriului și a participat la ceremonia de decernare a cîștigătoarelor.

Învingătoarea concursul de frumusețe a fost declarată ucraineanca Kononenko Alyona, care locuiește în Dubai.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concurs , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
755 locuitori

Lopățica este un sat și comună din raionul Cahul. Lopățica este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 755 de oameni. Satul Lopățica a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.