11 december 2022, 13:00 views 1638
Unde vor fi organizate tîrgurile cu produse autohtone
11 december 2022, 13:00 views 1638

Unde vor fi organizate tîrgurile cu produse autohtone

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 12-13 noiembrie 2022, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor autohtoni și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 12 noiembrie 2022, va avea loc tîrgul „EcoLocal", cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În Parcul „Alunelul", Calea Ieșilor 11/4, va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest", organizat în colaborare cu pretura de sector.

În sectorul Centru, pe adresele: str. N. Testemițanu, 13 și str. N. Testemițanu, 30, vor avea loc iarmaroace cu fructe și legume cultivate de producători autohtoni.

Pe str. Tiraspol, 5-9 (în preajma Gării) va avea loc Tîrgul de vechituri.

În sectorul Rîșcanipe adresele:Calea Orheiului, 109/2, str. A. Doga, 35 și str. Ceucari, 8 va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În același sector, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6, va avea loc Tîrgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrîn, colț cu str. P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar, va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni.

Source: noi.md

Keywords:

tirg , Produs autohton

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
2730 locuitori

Hagimus este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Hagimus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Căușeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2730 de oameni. Satul Hagimus a fost menționat documentar în anul 1656.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.