27 august 2021, 12:15 views 2330
Ceban, la 30 de ani de independență: Am atins maturitatea necesară pentru a putea schimba lucrurile în bine
Photo: primul.md
27 august 2021, 12:15 views 2330

Ceban, la 30 de ani de independență: Am atins maturitatea necesară pentru a putea schimba lucrurile în bine

Pentru a avea o țară dezvoltată nu poți să stai la picnic în fiecare zi, dar trebuie să muncești zilnic. Cel puțin asta putem conchide din cele spuse de edilul capitalei la depunerea de flori de la monumentul lui Ștefan Ce Mare, cu ocazia a Zilei Independenței Republicii Moldova.

Vreau ca această țară să se dezvolte. Acest lucru depinde de fiecare. Este important să conștientizăm că nu doar cerem, dar și contribuim la dezvoltare. Important este să ne mobilizăm cu toții și ceea ce ne propunem noi să fie la standarde internaționale. Țara să fie dragă în sufletul fiecărui și în inima fiecărui și să facem tot posibilul să realizăm lucruri frumoase pentru țară.

Avem mult de muncit. Sunt mîndru că sînt cetățean al acestei țări și să vreau ca fiecare să spună acest lucru. O țară se dezvoltă atunci cînd fiecare dintre noi contribuie la acest deziderat”, punctează edilul.

Primarul spune că cetățenii au atins maturitatea necesară pentru a putea schimba lucrurile în bine, nu doar la nivel declarativ.

„Oamenii sînt bogăția acestei țări, iar cu fiecare an, Republica Moldova devine mai puternică, unită, dacă vom uni eforturile noastre. La mulți ani pentru țara care își iubește oamenii, indiferent de perioada anilor care trec”, a conchis Ceban.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
2950 locuitori

Vadul lui Isac este un sat şi comună din raionul Cahul. Vadul lui Isac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cahul și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2950 de oameni. Satul Vadul lui Isac a fost menționat documentar în anul 1672.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.