18 may 2021, 11:00 views 2830
Pînă în iunie, șase stadioane școlare din capitală vor fi amenajate
18 may 2021, 11:00 views 2830

Pînă în iunie, șase stadioane școlare din capitală vor fi amenajate

Pe teritoriul a șase şcoli din capitală va fi definitivată amenajarea stadioanelor pînă la sfîrşitul lunii iunie.

Contactat de IPN, Vasile Efros , șef de secție la Direcția generale locativ-comunale şi amenajare (DGLCA), a precizat că este vorba de Liceele Teoretice „Mihai Viteazul”, „Gaudeamus”, „Nicolae Iorga”, „George Călinescu”, „Nicolae Gogol” şi „Liviu Deleanu”.

„Lucrările de reabilitare şi amenajare a terenurilor au demarat anul trecut, iar anul acesta se finalizează. Recent a fost livrat gazonul artificial”, a spus responsabilul.

Vasile Efros a menţionat că pe parcursul anului curent autorităţile municipale vor iniţia lucrări de modernizare la alte 10 stadioane, dar lista încă nu este definitivată.

La ședința operativă a serviciilor municipale de ieri, 17 mai, primarul general Ion Ceban a precizat că investiţia municipalității constituie 80%, iar cu restul contribuie Federația Moldovenească de Fotbal.

Source: noi.md

Keywords:

scoala , Chisinau , stadion

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1869
Populația:
9000 locuitori

Pervomaisc este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Pervomaisc alcătuia 9000 de oameni în anul 2010. Satul Pervomaisc a fost menționat documentar în anul 1869 cu denumirea Cuciurgan.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.