26 february 2020, 11:00 views 3292
Munte de gunoi, în fața unei clădiri la Ciocana (Video)
26 february 2020, 11:00 views 3292

Munte de gunoi, în fața unei clădiri la Ciocana (Video)

Indiferența unor locuitori ai capitalei duce treptat la urmări grave asupra imaginii orașului Chișinău, dar și asupra sănătății noastre.

Din imaginile ajunse pe adresa redacției noastre se văd mormane întregi de gunoi, lăsate de izbeliște în fața unui bloc locativ de pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana al capitalei.

Oamenii aruncă și peste ferestre, nepăsători, diferite tipuri de gunoi, poluînd astfel mediul în care trăiesc.

Autoritățile municipale lucrează mult la curățarea orașului Chișinău, odată cu învestirea în funcție a noului primar, Ion Ceban. Orașul a devenit mai curat, lucru rar văzut pînă acum. Iar ca să avem o capitală cu adevărat curată, fiecare chișinăuian poate contribui la acest lucru, prin simple acțiuni.

Source: noi.md

Keywords:

Ciocana , Gunoiște

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
4465 locuitori

Mihăileni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Mihăileni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4465 locuitori. Satul Mihăileni a fost menționat documentar în anul 1431.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.