08 july 2019, 11:35 views 3070
Podul de la Ismail se dărimă
08 july 2019, 11:35 views 3070

Podul de la Ismail se dărimă

O expertiză efectuată la solicitarea primăriei relevă situația catastrofală în care se află podul de pe strada Ismail. Este necesară intervenția urgentă și reparația acestuia însă acest lucru nu se va întîmpla prea devreme.

Chiar dacă înțeleg că este vorba despre siguranța oamenilor, autoritățile municipale, nu au deocamdată o soluție, iar asta pentru că nici bani pentru asemenea lucrări în buget NU SUNT, se arată într-un reportaj ProTV Chișinău.

În continuare, bucăți de beton, mai mare, mai mici, se desprind de pod în cădere liberă, lăsînd la vedere structura metalică și armatura. Din acest motiv fost instalată și o plasă care să protejeze trecătorii.

Suma necesară pentru reparația unui singur pod ajunge la 520.000.000 de lei. Doar că, într-o stare similară se află și podurile de pe strada Mihai Viteazul și cel de la Circ...

Source: autoexpert.md

Keywords:

pod , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
65 locuitori

Caraiman este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Dondușeni și la 215 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 65 de oameni. Satul Caraiman a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.