01 november 2019, 15:55 views 14811
Tarifele pentru călătoriile cu taxiul au crescut de cîteva ori
01 november 2019, 15:55 views 14811

Tarifele pentru călătoriile cu taxiul au crescut de cîteva ori

În ciuda delicateții înșelătoare și a frumuseții ca în poveste, ninsoarea de afară complică enorm de mult deplasarea chişinăuienilor, lucru de care nu au ezitat să beneficieze serviciile de taxi.

„Bloknot Moldova" a testat mai multe servicii de taxi în Chișinău. Astfel, s-a dovedit că este aproape imposibil să comanzi un taxi la telefon – aproape în toate serviciile este un deficit de mașini sau toate sînt ocupate. Nici serviciul ITaxi nu a reușit să ofere o mașină pentru călătorie.

Cît despre faimosul serviciu Yandex.Taxi, acesta a oferit o surpriză neplăcută, majorînd serios tarifele pentru serviciile de transport din oraș. De exemplu, prețul unei călătorii de la Botanica pînă la Buiucani a constituit 162 de lei. Și asta în regim „econom"! Din păcate, vremea proastă practic de fiecare dată se transformă într-un colaps de transport.

Source: bloknot-moldova.md

Keywords:

Chisinau , tarife , taxi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
15624 locuitori
Logo

Edineţ este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Edineţ. Amplasat în nordul Republicii Moldova, oraşul Edineţ este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău.  Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15624 de locuitori. Localitatea este atestată documentar în anul 1431 cu numele Vedinţi, fiind întărită de către Alexandru cel Bun lui Cupcici vornic.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.