28 september 2021, 12:45 Classical music views 4031
Consulatul General al României la Bălți și-a închis ușile
28 september 2021, 12:45 Classical music views 4031

Consulatul General al României la Bălți și-a închis ușile

Consulatul General al României la Bălți își suspendă activitatea de lucru cu publicul din cauza COVID-19, comunică MOLDPRES.

La nivelul oficiului consular există cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus. Din această cauză, activitatea de lucru cu publicul a fost suspendată începînd cu data de 27 septembrie 2021.

Toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

„Măsura suspendării activității cu publicul este luată pentru a preveni o posibilă răspîndire a virusului în rîndul solicitanților de servicii consulare și al personalului", se spune în comunicatul instituției.

Întrucît este în desfășurare o anchetă epidemiologică a Centrului de Sănătate Publică Bălți, consulatul va informa, prin intermediul site-ului și al paginii de Facebook, despre măsurile luate și despre data la care va fi reluată activitatea cu publicul.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

Balti , consulat , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1759
Populația:
1619 locuitori

Cruzeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ceroborta și Cruzeşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Cruzești a fost menționat documentar în anul 1759.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.