16 november 2015, 12:51 views 8461
Rezultatele alegerilor locale la Coşerniţa şi Lingura
16 november 2015, 12:51 views 8461

Rezultatele alegerilor locale la Coşerniţa şi Lingura

Locuitorii satelor Coşerniţa, din raionul Criuleni, şi Lingura, din raionul Cantemir, au fost chemaţi ieri din nou la urne, pentru a-şi alege consiliile locale.

Potrivit rezultatelor CEC, în comuna Lingura din Cantemir au fost aleşi şase consilieri ai Partidului Democrat din Moldova, patru consilieri din Partidul Liberal Democrat din Moldova şi un consilier al Partidului Comuniştilor.

Totodată, în viitorul consiliu al satului Coşerniţa din Criuleni se vor întruni cinci membri ai PDM, cinci membri PSRM şi un consilier al PCRM.

ALEGERI LOCALE în două sate din Moldova. CEC va cheltui 47.000 de lei pentru scrutin

Amintim, că duminică, 15 noiembrie 2015, au avut loc alegeri locale noi ale consilierilor în Consiliul comunal Lingura, raionul Cantemir și Consiliul sătesc Coșernița, raionul Criuleni.

Scrutinele au fost organizate, deoarece, după alegerile din vara trecută, aleşii nu au reuşit să se întrunească în şedinţe de constituire, din lipsă de cvorum.

Source: www.publika.md

Keywords:

alegeri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
2717 locuitori

Popeasca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Popeasca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2717 oameni. Satul Popeasca a fost menționat documentar în anul 1774.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.