26 april 2022, 13:30 views 3377
Ostalep:
Photo: congresulcivic.md
26 april 2022, 13:30 views 3377

Ostalep: "Nici o persoană cu mintea clară nu poate fi interesată de lansarea unor provocări la Tiraspol"

Nici o persoană cu mintea clară nu poate fi interesată de provocări la Tiraspol. Acest lucru îl cunoaște bine și Chișinăul și Tiraspolul.

Această opinie a fost exprimată de directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, comentînd evenimentele recente din regiune, în special, explozia de ieri din clădirea MGB a nerecunoscutei RMN, relatează Noi.md.

"Aceasta este acea situație cînd nu este doar foarte important de găsit atît făptașii, cît și pe cei care au ordonat acest lucru – dar oamenii nu au nici o dorință să creadă în aceste povești prostești inventate. Clarificînd această situație, putem tăia din dorința provocatorilor de a agrava situația. Oricine ar fi. Dar mă bucură faptul că, în opinia mea, oamenii înțeleg perfect că aceasta este cea mai stupidă provocare și nu se lasă atrași", a scris el pe canalul său Telegram.

 

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
1193 locuitori

Dzerjinscoe este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Dzerjinscoe este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Dubăsari și la 43 km de Chișinău. Populaţia satului Dzerjinscoe alcătuia 1193 oameni în anul 2011. Satul Dzerjinscoe a fost menționat documentar în anul 1793 cu denumirea Carantin.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.