27 october 2015, 10:20 Video views 24936
Moldovenii zîmbesc: Cum îşi duc doi bărbaţi beţi prietenul acasă
Photo: romaniatv.net
27 october 2015, 10:20 Video views 24936

Moldovenii zîmbesc: Cum îşi duc doi bărbaţi beţi prietenul acasă

Doi bărbaţi beţi au fost filmaţi într-o staţiune de schi din Austria în timp ce îşi duceau prietenul mort de beat acasă. Deoarece nu se mai putea ţine pe picioare, tînărul a fost pur şi simplu tîrît.

Trei ruşi au fost filmaţi în timp ce se duceau spre hotel după ce au băut într-o staţiune turistică din Austria. Chiar dacă toţi se aflau în stare avansată de ebrietate, unul dintre tineri nu se mai putea ridica de jos.

Astfel, ceilalţi doi au început să îl tragă de picioare, fiind tîrît pe asfaltul acoperit de zăpadă. O persoană a surprins întreg incidentul cu ajutorul unei camere de filmat. În imagini se vede cum beţivul este transportat direct prin centrul oraşului, în timp ce restul trecătorilor rîd în hohote.

Source: www.romaniatv.net

Keywords:

vacanta , alcool , umor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1502 locuitori

Sămăşcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Sămăşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 12 km de orașul Șoldănești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1502 oameni. Satul Sămășcani a fost atestat documentar în anul 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.