16 october 2023, 16:30 Health views 15297
16 october 2023, 16:30 Health views 15297

Femeile sînt mai sensibile la veşti proaste

După cum au stabilit oamenii de ştiinţă canadieni de la Universitatea din Montreal, atunci cînd citesc ziare sau vizionează programe TV cu ştiri negative, femeile produc mai mulţi hormoni de stres decît bărbaţii, scrie ruvr.ru.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, femeile sînt mai sensibile la stres deoarece îl consideră o ameninţare potenţială pentru copiii lor. Acest mecanism natural acţionează chiar şi la femeile care nu au copii.

În acelaşi timp, femeile trăiesc mai mult decît bărbaţii: de ce - oamenii de ştiinţă speră să găsească răspunsul la această întrebare în viitor.

Keywords:

femei , sentimente , sanatate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
776 locuitori

Coştangalia este un sat din cadrul comunei Ecaterinovca, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cimișlia și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 776 de oameni. Satul Coștangalia a fost menționat documentar la începutul secolului XIX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.