08 september 2019, 16:30 Health views 5685
«Păziți-vă de aceste vaccinuri, ca de foc !» - avertizează presa străină
08 september 2019, 16:30 Health views 5685

«Păziți-vă de aceste vaccinuri, ca de foc !» - avertizează presa străină

Site-ul Noi.md a scris de multe ori despre faptul, că trebuie să fim foarte prudenți în campaniile de vaccinare a copiilor. Printre altele, era vorba despre campania de vaccinare a fetițelor de nouă - zece ani cu vaccinul quadrivalent Gardasil (contra tipurilor 6, 11, 16 și 18 al virusului papilom) în cadrul programului GAVI pentru anii 2017-2018.

Noi.md a prevenit despre numeroasele efecte secundare ale acestui vaccin. Acum despre posibilele efecte nocive provocate de Gardasil scrie presa ucraineană și cea rusească. «În Rusia este în toi vaccinarea "voluntar"- obligatorie a fetelor și femeilor cu vaccinuri contra cancerului de col uterin . De anul viitor, vaccinarea masivă de virusul papilom poate începe și în Ucraina», - se arată alarmată mass-media din țările vecine.

Nici un folos

Denumirea vaccinurilor - Gardasil (producător: Merck Sharp & Dohme, Olanda) și Cervarix (producător: GlaxoSmithKline Biologicals, Belgia). Ambele vaccinuri constau din particule asemănătoare virusului, mecanismul de acțiune este similar.

1. Este vorba despre vaccinuri modificate genetic. Doar asta e suficient pentru a înțelege acțiunea lor distrugătoare asupra organismului.

2. Aceste vaccinuri sunt total inutile contra cancerului de col uterin, dimpotrivă, într-un șir de cazuri ele sporesc probabilitatea lui.

3. În țările unde vaccinarea a avut deja loc, aceste vaccinuri s-au recomandat ca foarte periculoase. În SUA este creat site-ul "Adevărul despre Gardasil"(truthaboutgardasil. org/), pe care multe fete și mamele lor povestesc despre aceea cum vaccinul le-a schilodit, le-a transformat în persoane cu dezabilități.

Cercetătorii independenți cred că vaccinurile pentru reducerea populației vor fi de două tipuri. Primul vizează fetele de 12-20 ani. El va fi introdus pe motivul profilacticii cancerului mamar sau de col uterin. Conținutul este similar cu vaccinurile prin care au fost sterilizate fetițele în Mexic,Nicaragua,Irak.

Efecte asupra organismului. Crearea în organism a așa numitei "gravidități false", permanente, și respingerea fetală la 3-4 luni de graviditate. Plus la acțiunea directă, vaccinul dat are un impact psihic colosal, dat fiind că numeroasele avortări de sarcină înaintată vor crea o spaimă enormă față de posibilitatea unei sarcini în sine.

Cel de-al doilea vaccin vizează femeile peste 45 ani. Conținutul: imunoglobulina umană și preparatele OMG. Efecte asupra organismului. Excitarea bruscă a imunității prin injectarea imunității "tinere" și ulterior reducerea ei bruscă la zero, timp de 2 – 5 ani, fără alimentarea "imunității tinere", adică imposibilitatea organismului de a rezista oricărei infecții.

Ei bine, se pare că vaccinul contra cancerului de col uterin are efectul doi în unu. Este și primul, și cel de-al doilea caz, concomitent.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

sanatate , vaccin

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1780
Populația:
2156 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Tătăreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2156 de oameni. Satul Tătărești a fost menționat documentar în anul 1780 cu denumirea Tatar-Baurci.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.