09 september 2022, 07:30 Sport views 1245
Sheriff se impune categoric contra ciprioților de la Omonia în primul meci din Liga Europei
Photo: facebook.com/FootballClubSheriff
09 september 2022, 07:30 Sport views 1245

Sheriff se impune categoric contra ciprioților de la Omonia în primul meci din Liga Europei

Sheriff a început cu o victorie evoluția în faza grupelor Ligii Europei 2022/23. Tiraspolelnii s-au impus în partida din deplasare cu formația cipriotă Omonia cu scorul 3:0 și au acumulat primele 3 puncte în grupă.

Următorul meci pentru Sheriff va avea loc pe 15 septembrie, cînd Sheriff va întîlni Manchester United pe stadionul Zimbru din capitală.

În minutul 57 al meciului, imediat după al doilea gol marcat de Sheriff, arbitrul central a întrerupt meciul, iar fotbaliștii au mers la vestiare. Și asta pe motiv că suporterii au aruncat diverse obiecte în teren. În special, unul dintre asistenții arbitrului a fost lovit de o sticlă cu apă.

Remarcăm că autorul golului secund al tiraspolenilor Atiemven a primit cartonaș galben pentru gesturi obscene la adresa suporterilor ciprioți. După o scurtă pauză, meciul a fost reluat.

Omonia (Cipru) - Sheriff 0:3

Marcatori: Akanbi, 2 - 0:1, Atiemwen, 54 (pen) - 0:2, Diop, 76 - 0:3

Omonia: Fabiano (Uzoho, 46), Matthews, Miletic, Lang, Panagiotou, Lecjaks (c), Barker (Ansarifard, 73), Moreto Cassama (Papoulis, 73), Charalampous (Kousoulos, 82), Diskerud, Bruno (Bezus, 81).

Rezerve: Panayi, Psaltis, Yuste, Loizou, Kitsos, Bachirou, Zachariou.

Sheriff: Koval, Kpozo, Radeljic (c), Kiki, Zohouri, Badolo, Kyabou, Diop, Akanbi (Vizeu, 90+4), Atiemwen (Salifu, 76), Ouattara (Pernambuco, 90+4).

Rezerve: Dumenco, Pascenco, Heron, Moumouni, Guedes.

Arbitru: R.Obrenovic (Slovenia). Cipru, Nicosia, stadionul GSP.

Manchester United - Real Sociedad 0:1

Marcator: B.Mendez, 59 (pen) - 0:1.

Source: noi.md

Keywords:

Sheriff , victorie , Liga Europei

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1853
Populația:
1317 locuitori

Cotihana este o localitate din cadrul oraşului Cahul, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia localităţii constituia 1317 locuitori. Satul Cotihana a fost menționat documentar în anul 1853.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.