14 january 2022, 12:30 Sport views 1887
Federația Moldovenească de Fotbal a primit licență pentru televiziune
14 january 2022, 12:30 Sport views 1887

Federația Moldovenească de Fotbal a primit licență pentru televiziune

În Republica Moldova va apărea un nou canal de televiziune dedicat sportului, transmite MOLDPRES.

În ședința din 12 ianuarie, Consiliul Audiovizualului a eliberat licență de emisie pentru un nou post de televiziune cu tematică sportivă – „WE SPORT TV", care va fi difuzat prin intermediul distribuitorilor de servicii media audiovizuale. Licența de emisie a fost obținută de către Federația Moldovenească de Fotbal și este valabilă nouă ani. Conform proiectului prezentat Consiliului Audiovizualului, 95% din emisie va fi asigurată prin producție proprie.

Alexandru Grecu, reprezentant al Federației Moldovenești de Fotbal, responsabil pentru comunicare și proiecte media a informat că postul de televiziune va fi susținut de parteneri importanți ai FMF - FIFA și UEFA, cu care Federația Moldovenească de Fotbal deja a ajuns la un acord preliminar. Potrivit lui Alexandru Grecu, operatorul național de telecomunicații, Moldtelecom, și-a arătat disponibilitatea de cooperare cu viitorul post de televiziune.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

Moldova , sport , televiziune

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
472 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Sevirova, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Florești și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 472 de oameni. Satul Ivanovca a fost menționat documentar în anul 1890.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.