27 june 2021, 12:30 Sport views 2418
Echipa națională a Moldovei va participa la un Campionat Mondial de minifotbal
27 june 2021, 12:30 Sport views 2418

Echipa națională a Moldovei va participa la un Campionat Mondial de minifotbal

Echipa națională a Moldovei va participa la un Campionat Mondial! Este vorba despre selecționata de minifotbal, care va evolua în această vară la competiția rezervată fotbaliștilor cu vîrsta de pînă la 23 de ani.

Jucătorii noștri sînt în plină pregătire pentru turneul care se va disputa la Kiev. Staff-ul tehnic continuă selecția fotbaliștilor pentru a completa lotul. "Lotul îl urmăresc demult. sînt o parte din băieți pe care mă bazez și ne vedem des. Facem antrenamente. Însă sînt mulți doritori și ca să nu ne scape cineva din potențiali candidați organizăm antrenamente ca să îi vedem pe potențialii candidați pentru a fi convocați la națională." Pentru fotbaliști este o oportunitate de excepție pentru a evolua la un Campionat Mondial.

Astfel, la selecție s-au înscris foști fotbaliști profesioniști, dar și jucători, care au evoluat la reprezentativele de juniori a Moldovei. De exemplu, Sorin Chele, care în această lună a debutat la naționala Moldovei U-19, vrea să își încerce norocul și la minifotbal.

"Ar fi un plus pentru mine să ajut naționala de minifotbal, mai ales la un campionat mondial. Cred că trebuie să fac tot posibilul pentru a ajuta echipa. Moldova la un Campionat Mondial asta e ceva wow!" Campionatul Mondial de tineret la Minifotbal este programat în perioada 9-15 august în capitala Ucrainei. Conform organizatorilor la competiție se așteaptă să participe 16 echipe din întreaga lume.

Source: noi.md

Keywords:

Moldova , fotbal

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
192 locuitori

Zolonceni este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Criuleni și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 192 de locuitori. Satul Zolonceni a fost menționat documentar în anul 1607.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.