28 march 2021, 11:40 Sport views 2628
Reprezentantul Moldovei a devenit membru al Comitetului de Arbitri al AIBA
28 march 2021, 11:40 Sport views 2628

Reprezentantul Moldovei a devenit membru al Comitetului de Arbitri al AIBA

Federația Internațională de Box (AIBA) a aprobat noua compoziție a celor șapte comitete ale sale, inclusiv a Comitetului de arbitri, format din 16 membri, reprezentînd experți din Europa, Asia, Oceania, Africa și America, potrivit Statutului Federației.

Pentru prima oară în istoria sportului moldovenesc, un membru al prezidiului Federației de box din Moldova, Anatoli Kaigorodov, a fost ales în componența Comitetului de arbitri al AIBA . În drum spre recunoaștere, compatriotul nostru a parcurs calea de la Maestru în sport la box la arbitru de categorie unională și cea mai înaltă categorie internațională de 3 stele, referi al ligilor profesionale WSB și APB.

A arbitrat Jocurile Olimpice de la Beijing, trei campionate și Cupa Mondială împreună cu alți boxeri de elită; zeci de campionate mondiale și europene de box feminin, militar, pentru studenți, tineret, juniori și cadeți.

În ultimii patru ani a fost Delegatul tehnic al Federației Internaționale de Box, Controlor de arbitri în cadrul campionatelor mondiale și europene, instructor de arbitri internaționali.


Source: noi.md

Keywords:

box , Federația de box , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
4090 locuitori

Răuţel este un sat şi comună din raionul Făleşti. Răuţel este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4090 de oameni. Satul Răuțel a fost menționat documentar în anul 1867.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.