20 march 2019, 19:30 Sport views 11411
Diplome de onoare pentru medaliații Campionatului European de Box U22 (Foto)
20 march 2019, 19:30 Sport views 11411

Diplome de onoare pentru medaliații Campionatului European de Box U22 (Foto)

Secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Radu Rebeja, i-a primit în vizită pe sportivii Dorin Bucșa și Alexandru Paraschiv, medaliați cu argint și bronz la Campionatului European de Box Under – 22.

Rebeja, i-a felicitat pe sportivi și pe antrenori dorindu-le succese remarcabile în continuare. Pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatului European de Box Under – 22, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, oficialul le-a înmînat sportivilor diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Amintim că în perioada 7-18 martie, în orașul Vladikavkaz, Federația Rusă, a avut loc Campionatul European de Box Under – 22, la care au participat 35 de țări.

Republica Moldova a fost reprezentată de 8 boxeri. Dorin Bucșa (cat. 60 kg) a obținut medalia de argint, iar Alexandru Paraschiv (cat. 64 kg) a cucerit medalia de bronz.

 


Source: noi.md

Keywords:

medalie , box , diploma

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
3063 locuitori

Danu este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Danu, Camencuţa. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Glodeni și la 177 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 3063 de oameni. Satul Danu a fost menționat documentar în anul 1629.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.