15 march 2019, 17:45 Sport views 18350
Anastasia Nichita va primi un apartament pentru rezultate remarcabile
15 march 2019, 17:45 Sport views 18350

Anastasia Nichita va primi un apartament pentru rezultate remarcabile

Sportiva de lupte feminine Anastasia Nichita va primi un apartament din partea statului „pentru meritele remarcabile și rezultatele obținute la Campionatele Mondiale și Europene".

Asta prevede o hotărîre de Guvern ce urmează a fi aprobată în cadrul ședinței de astăzi. Locuința are puțin peste 40 de m.p. și este amplasată în strada Nicolae Testemițanu din Chișinău.

„Anastasia Nichita a concurat pînă acum la 10 Campionate Mondiale și Europene la nivel de cadeți, tineret sau Under 23, obținînd victorii și rezultate înalte. În perioada 2015-2018 devine campioană europeană, vicecampioană mondială, cucerind consecutiv mai multe medalii de aur și argint. În anul 2019, luptătoarea în stil liber Anastasia Nichita a devenit campioană europeană Under 23, astfel promovînd activ imaginea pozitivă a Republicii Moldova în lume", se arată în argumentarea hotărîrii de Guvern.

Bunul imobil respectiv urmează, astfel, să fie trecut din proprietatea statului în proprietatea privată a luptătoarei, urmînd să fie întocmit un contract de transmitere autentificat notarial.

Source: agora.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
448 locuitori

Dimitrova este un sat din cadrul comunei Cîietu, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 448 de oameni. Satul Dimitrova a fost menționat documentar în anul 1867.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.