29 august 2019, 10:30 Kaleidoscope views 14466
29 august 2019, 10:30 Kaleidoscope views 14466

Studiu: averea - cel mai bun remediu pentru insomnie


Foto: independent.co.uk

Cît de bine dorm cei bogați? Studil realizat în Marea Britanie a arătat că foarte bine, scrie Independent.

După cum s-a dovedit, un salariu bun este cel mai important factor pentru un somn de noapte sănătos. "Conform sondajului realizat printre 5.000 de respondenți adulți, 83% dintre persoanele cu venituri de 75.000 de lire sterline pe an sau mai mult dorm foarte bine sau destul de bine aproape în fiecare noapte și nu recurg la mijloace pentru combaterea insomniei", - scrie autorul Tom Foote. În plus, persoanele cu venituri mari dorm în fiecare noapte alături de partenerul lor.

La celălalt capăt al scalei s-au pomenit șomerii. Aproximativ o treime dintre ei au declarat că dorm aproape întotdeauna foarte prost. Potrivit datelor The Sleep Council, ei mai rar împart patul cu partenerii lor.

 

Sursa: Independent

Keywords:

studiu , somn , bani

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
282 locuitori

Cuporani este un sat din cadrul comunei Tigheci, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Leova și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Cuporani a fost menționat documentar în anul 1835.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.