12 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2844
Horoscopul pentru 4 decembrie 2021
12 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2844

Horoscopul pentru 4 decembrie 2021

BERBEC

Daca la inceput nu reusesti, nu renunta si incearca din nou. Aceasta este maximul tau pentru aceasta zi. Ce ai facut recent pentru a imbunatai modul in care iti traiesti viata? Te-ai gandit sa pleci intr-o aventura salbatica fara a te uita inapoi? Astazi poti intalni unii oameni care te vor face sa doresti sa faci anumite lucruri. Sunt aventurieri care cauta fiori si frisoane, cu toate riscurile care vin impreuna cu ele.

TAUR

Exista posibilitatea ca colegii de serviciu sa fie de acord cu deciziile pe care le vei lua in aceasta zi si iti vor sustine schimbarile pe care le vei propune. Poate ar fi mai bine daca ai incerca sa asculti si parerile lor pentru a putea lua deciziile corecte. Incearca sa nu te implici in mai multe proiecte in acelasi timp deoarece exista riscul sa nu termini nimic pana la sfarsitul zilei.

GEMENI

Nu te astepta la o anumita reactie a oamenilor din jur, chiar daca spui cele mai amuzante glume. Alte persoane sunt susceptibile de a fi rezervate. In cea mai mare parte, prognoza zilei arata certuri conservatoare si o mica sansa de ratacire. Cea mai buna modalitate de a face fata acestei situatii este angajarea in activitati care necesita disciplina si eficienta. Finalizeaza-ti treburile si planifica-ti lucrurile distractive pentru aceasta seara.

RAC

O neintelegere minora iti poate intoarce ziua cu susul in jos. Navigarea neteda ar putea necesita un efort supraomenesc din partea ta pentru a depasi un caz tulburator. Desi comunicarea clara poate fi temporar evaziva, acordarea unei atentii deosebite specificului a ceea ce s-a spus acum poate preveni o durere de cap mai tarziu. Din fericire, un pic de gandire iti permite sa te distrezi, chiar daca esti responsabil pentru mai multe probleme in acest moment.

LEU

Esti cunoscut pentru vrajitoriile tale, dar reactivitatea emotionala te poate determina sa fii legat astazi de limba. O lipsa curenta de rationalitate face dificila vorbirea in mod clar. Desi s-ar putea sa fii enervat daca gandirea ta contribuie la o comunicare necorespunzatoare, exista o sansa sa rezolvi totul. In loc sa rezisti inevitabilului, acorda-ti permisiunea sa mergi mai departe in ceata. Renunta acum la atasamentul fata de ratiune si la logica. Inima ta contine comori care asteapta descoperite.

FECIOARĂ

Ziua de azi se va transforma intr-o zi proasta daca o lasi. Comunicarea pare blocata la fiecare pas. Te poti astepta la dificultati tehnice, cum ar fi defectiunile telefonului sau erorile computerului. Tu si prietenul tau veti vorbi in doua limbi diferite. Nimeni nu pare capabil sa obtina un punct. Nu te enerva. Doar razi. Totul va fi normal din nou maine.

BALANȚĂ

Transmisia ta poate fi blocata astazi. Asta nu inseamna ca nu poti fi productiv. Este posibil sa trebuiasca sa schimbi abordarea. Evalueaza cu atentie situatia inainte de a continua. Cineva incearca sa treaca peste anumite limite. Fii inteligent cu privire la ceea ce faci. S-ar putea sa descoperi ca exista unele piese ale puzzle-ului despre care nu stiai.

SCORPION

Ceva te cheama sa iei masuri. S-ar putea sa simti o neliniste in aer care te face sa te ridici si sa mergi mai departe. Problema este ca locul unde trebuie sa mergi poate sa nu fie evident la inceput. Emotiile oferite pot impiedica actiunea decisiva. Toti trecem prin perioadele grele. Aceasta ar putea fi una pentru tine.

SĂGETĂTOR

Astazi te simti foarte vinovat pentru ca ai dezamagit o persoana importanta. Iti faci discursul pentru a cere iertare, dar nu iti gasesti si curajul sa iesi in fata. Te temi de reactia pe care o va avea si ceri sfatul unei rude mai in varsta pentru a gasi solutia potrivita pentru a obtine iertarea.

CAPRICORN

Gandeste-te astazi ca la o zi de odihna meritata. De obicei, te ascunzi bine cand ai nevoie de consolare. Astazi, in ciuda tensiunii din aer, cuvintele tale par sa nu aiba nici un efect. Lasa-i pe altii sa aiba grija de schimbare. Iti poti petrece timpul in liniste citind o carte buna. Este mult mai relaxant sa te implici in drama care este mai degraba fictiva decat reala.

VĂRSĂTOR

De obicei ai tendinta de a fugi de confruntare, dar astazi este posibil sa nu reusesti sa o eviti. Partenerul tau sau un membru al familiei poate exercita o presiune ciudata. Este posibil sa fi elaborat deja o solutie pentru aceasta problema. Spune-i partenerului tau ce vrea sa auda, astfel incat sa poti face ceea ce doresti mai tarziu.

PEȘTI

Realizarea mintii tale poate fi deosebit de dificila atunci cand exista atatea optiuni interesante care iti striga numele. Desi ai fi crezut ca stai pe teren solid, totul pare sa se surpe sub picioarele tale. Din fericire, adaptabilitatea ta innascuta minimizeaza orice intrerupere. Mai degraba decat sa devii frustrat prin mentinerea unei pozitii, permite ca aceasta tranzitie sa iti ofere ideile de care ai nevoie.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1847
Populația:
1393 locuitori

Seliştea Nouă este un sat din cadrul comunei Tuzara, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 2 km de orașul Călărași și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1393 de oameni. Satul Seliștea Nouă a fost menționat documentar în anul 1847.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.