21 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2346
Horoscopul pentru 22 septembrie 2021
21 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2346

Horoscopul pentru 22 septembrie 2021

BERBEC

Plictiseala si apatia te-ar putea tenta sa fugi la mall si sa cheltuiesti multi bani pe lucruri scumpe. S-ar putea sa exagerezi cu mancarea si bautura. Acest lucru te poate face sa te simti mai bine temporar dar, in final, tot ce vei avea, va fi un portofel gol si o durere de stomac. Trateaza-te, dar nu te panica. Acest sentiment va trece pana maine, si nu doresti sa iti regreti ziua!

TAUR

Astazi vei avea forta necesara sa faci multe din lucrurile dorite dar din pacate, te poti simti ca si cum ai avea un obstacol mare in cale. Poate ca acest obstacol este atitudinea ta mentala si incapacitatea de a lua decizii increzatoare. Ai putea fi foarte imprastiat in momentele in care nu poti sa te deplasezi in mod eficient in orice directie. Raspunsurile vor veni atunci cand vei avea nevoie de ele.

GEMENI

S-ar putea sa te simti ca si cum cineva iti da gradul trei intr-o anumita misiune. Simti ca esti acuzat de ceva si ca trebuie sa iti aperi sentimentele si actiunile. Incearca sa nu cazi in aceasta capcana. Nu lasa indoielile de sine in aceasta situatie, pentru ca altcineva va intreaba de modul tau de viata. Nimeni altcineva decat tine nu va putea intelege pe deplin situatia ta.

RAC

Aceasta este o zi minunata pentru noi inceputuri si introduceri. Indiferent de situatie sau ocazia, vei face o impresie foarte buna asupra persoanei sau a persoanelor pe care urmeaza sa le intalnesti. Viata ta sociala este pe punctul de a face o schimbare majora, dar oare tu esti pregatit pentru asta?

LEU

Stii bine ca viata inseamna mult mai mult decat sa te distrezi, dar nimeni nu te poate invinovati daca continuii sa vizitezi locurile care te-au bucurat. Vei avea o mutltime de timp mai tarziu pentru munca si responsabilitati. Acum trebuie sa profiti de toate oportunitatile incantatoare ce vin in calea ta. Timpul liber nu este pierdut. Relaxarea iti poate oferi energia necesara.

FECIOARĂ

Prietenii te vor invita intr-o mica excursie intr-un loc nemaipomenit. Chiar daca ai multe de facut, le poti amana pe o alta zi si poti incerca sa profiti de orice clipa de relaxare. Vei avea ocazia sa cunosti persoane noi si sa vezi locuri pe care nu credeai niciodata ca ar putea exista. Seara te vei distra de minune la un foc de tabara ce iti va aduce aminte de perioada copilariei. Profita de orice moment alaturi de cei dragi!

BALANȚĂ

Astazi este o zi de vis, desi nu este o activitate pe care o faci de obicei. Chiar te poti simti ca si cum ai fi in vacanta. Sa speram ca oamenii nu te iti vor adresa multe intrebari dificile, deoarece raspunsurile tale nu vor fi prea clare,dar nu ar trebui sa suporti greutatea lumii pe umeri in fiecare zi.

SCORPION

Vointa ta de foc te poate ajuta sa muti muntii. Dar deja stii asta. Cand este combinat cu optimismul tau legendar, este un instrument puternic. Astazi vei culege recompensele pentru munca ta din ultima luna, in fiecare aspect al vietii tale. Focul care arde in tine si iti da determinarea ta incredibila are limitele sale. Nu-l folosi in mod abuziv.

SĂGETĂTOR

Tu si un nou coechipier sau partener veti reusi sa aveti un ritm sincronizat. Unele probleme ar putea incetini temporar acest nou moment, dar nu iti fa griji pentru ca voi doi veti construi o fundatie solida si nu exista nimic care sa va aduca inapoi in acea faza dificila din care ati iesit recent.

CAPRICORN

Relatia cu un vechi prieten pare sa scartaie. Se pare ca anumite vorbe au atins orgoliul unuia dintre voi. Poate ca ar fi bine daca a-ti discuta cu calm si v-ati spune tot ceea ce va deranjeaza la celalalt. Pana la urma, ajunge-ti sa va amuzati de ceea ce ati facut.

VĂRSĂTOR

In aceasta zi exista riscul sa te certi cu anumiti colegi de serviciu. Se pare ca proiectele pe care le-ai inceput bat pasul pe loc din cauza unor probleme ce au fost omise. Poate ar trebui sa iti spui punctul de vedere si sa fii mai autoritar, asta daca vrei ca totul sa decurga asa cum ai planuit. Poate ar trebui sa le oferi un bonus celor care sunt mereu langa tine atunci cand ai nevoie.

PEȘTI

Relativa liniste de care te bucuri astazi iti va permite sa asculti mai atent interiorul tau. Esti foarte constient de taxa pe care o platesti atunci cand incerci sa ignori acele mici intepaturi oferite de intuitie pe care le simti uneori. Daca esti singur la un moment dat astazi, profita de timpul necesar pentru a evalua evenimentele din ultimele zile. Poti castiga o intelegere a ceea ce te deranjeaza.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
80 locuitori

Negurenii Noi este un sat din cadrul comunei Agronomovca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 80 de oameni. Satul Negurenii Noi a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.