21 july 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2730
Horoscopul pentru 22 iulie 2021
21 july 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2730

Horoscopul pentru 22 iulie 2021

BERBEC

Daca ai fost nemultumit de unele aspecte ale carierei tale din ultimele luni, nu astepta prea mult pentru a face ceva in legatura cu asta. Lucrurile nu se vor obtine de la sine si de aceea vei avea nevoie sa remodelezi realitatea pentru a se putea potrivi cu obiectivele si aspiratiile tale. Aceasta ar fi o zi perfecta pentru a cere o marire de salariu daca simti ca meriti una.

TAUR

Cu toate ca este o zi plina de emotie, nu te vei plictisi nici un minut iar rutina de zi cu zi va fi destul de interesanta. S-ar putea sa te simti inspirat sa incerci o noua experienta de creatie pentru a stimula ziua de azi. O excursie la un muzeu, magazin de aprovizionare de arta sau chiar o cafenea ar fi o modalidate foarte buna pentru a motiva absenta de la anumite activitati.

GEMENI

Unii oameni pot fi mai ingusti la minte si te vor face sa devii foarte nervos. Esti destul de norocos deoarece esti o persoana deschisa si toleranta si vei reusi sa tratezi persoanele si situatiile asa cum ar fi nevoie. Exista posibilitatea sa poti gasi unele mijloace de negociere intre doi oameni cu puncte de vedere opuse.

RAC

Sunt zile cand ar trebui sa iei totul ca pe un bob de sare. Astazi iti vei da seama cat de important este sa castigi aprecierea si respectul unei anumite persoane. Este posibil sa faci ceva ce ti-ar scoate in evidenta emotiile pe care le ai asupra unei anumite persoane.

LEU

O discutie in contradictoriu cu membrii familiei te va face sa te gandesti la optiunea de a fi pe cont propriu. Alte persoane ar dori sa iti ceara niste bani in plus pentru proiectele lor proprii, asa ca astazi casa ta va fi destul de ocupata. Nu fi surprins daca persoanele pe care te bazai isi petrec cea mai mare parte a acestei zile in alta parte.

FECIOARĂ

Chiar daca vremea de astazi te face sa stai cat mai mult in pat, ar fi bine sa incerci sa finalizezi proiectele incepute. La locul de munca risti sa te certi cu anumiti colegi din cauza unor mici neintelegeri. Spre seara vei primi o invitatie in oras de la cativa prieteni apropiati.

BALANȚĂ

Vei avea o zi foarte incarcata cu unele activitati ce vor necesita multe drumuri scurte. La locul de munca sefii te vor informa ca esti nevoit sa pleci intr-o calatorie de afaceri ce te va ajuta sa afli mai multe informatii ce iti vor fi de ajutor in cariera ta. Partenerul de viata va fi suparat deoarece din cauza acestei calatorii ti-ai amanat planurile.

SCORPION

Aceasta zi face parte dintr-o intensa faza a modificarii interioare, atat fizica cat si psihica. Nu ezita sa pui lacat frigiderului si sa incerci sa eviti magazinele tale preferate. Vei avea nevoie sa iti exerciti putin autocontrolul in ceea ce priveste cheltuielile pentru alimentatie astfel incat sa obtii inapoi forma fizica si mentala. Exista posibilitatea sa fi exagerat putin in ultima vreme si sa regreti acum.

SĂGETĂTOR

Exista posibilitatea sa fii nevoit sa pleci intr-o calatorie neasteptata. Acest lucru ar putea fi interesant mai ales pentru ca unii prieteni apropiati sau un partener romantic ar putea sa te insoteasca. Vei dori sa afli mai multe lucruri despre destinatia calatoriei si vei incepe sa cauti informatii utile pe internet. Ar fi bine sa profiti din plin de aceasta calatorie.

CAPRICORN

Azi vei putea decide daca este o idee buna sa gazduiesti o petrecere sau o intalnire in casa ta. Este foarte probabil sa astepti un numar mare de vizitatori. Acest lucru ar putea fi o ocazie interesanta si vei dori sa faci in asa fel incat sa fie cel mai bun eveniment posibil. La aceasta intalnire vei reusi sa afli unele informatii noi si exista posibilitatea sa semnezi un nou contract.

VĂRSĂTOR

Daca te-ai gandit sa faci o calatorie mai lunga, acesta este ziua potrivita sa incepi planificarea ei. Nu vei lasa ziua sa treaca fara sa faci ceva neobisnuit sau interesant, cum ar fi sa mergi la un concert, sa joci un anumit joc sau sa participi la un eveniment sprotiv. Ar fi bine sa planifici o iesire mai speciala in compania persoanei iubite.

PEȘTI

Unele persoane vor avea tendinta sa se amestece in relatia ta cu partenerul de viata ceea ce te va enerva la maxim. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa vorbesti cu persoana iubita astfel incat sa planificati un weekend cat mai interesant. Ar fi bine daca ai chema si cativa apropiati sa va tina companie.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1835 locuitori

Cuhureştii de Jos este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cuhureștii de Jos și Țipordei. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Florești și la 157 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1835 de oameni. Satul Cuhureştii de Jos a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.