20 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2555
Horoscopul pentru 21 iunie 2021
20 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2555

Horoscopul pentru 21 iunie 2021

BERBEC

Astazi s-ar putea sa fii nevoit sa pleci intr-o calatorie de afaceri. La locul de munca risti sa pierzi cateva contracte din cauza unor dificultati de comunicare. Ar fi indicat sa eviti sa semnezi anumite contracte si sa iei decizii importante pentru a evita anumite neplaceri. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie persoanei iubite.

TAUR

Tendintele vizionare sunt astazi ascendente, desi se ia in calcul mai mult inclinatia practica decat cea mistica. Ai putea sa te uiti la camera de zi sau la curtea din spate si, dintr-o data, te trezesti ca o redecorezi in in minte. Daca ai vrut sa incepi un proiect pe termen lung pentru a iti imbunatati veniturile, aceasta este o zi potrivita pentru a incepe. Nu numai ca iti vei atinge viziunea, poate o vei depasi.

GEMENI

Ai probleme de dragoste care ti-au cauzat o presiune negativa pentru o vreme? Daca da, te poti astepta ca acest lucru sa se incheie acum. Cineva pe care-l iubesti profund simte aceleasi sentimente pentru tine si este foarte nerabdator sa rezolve orice diferente dintre voi pentru a privi spre viitor. Aceasta relatie va reusi, probabil, daca veti vorbi deschis. Incearca sa nu ai asteptari nerealiste din partea partenerului tau si invata sa iubesti defectele umane la fel de mult ca perfectiunea.

RAC

Evaluarea ideilor unor persoane va fi pe primul loc in aceasta zi. Activitatile de grup ar putea necesita o contributie intelectuala. Un prieten ar putea veni la tine cu o idee pentru un proiect de un anumit fel. Scrierea sau vorbirea pot fi si ele implicate. Prietenul tau nu se afla intr-un cadru foarte bun, asa ca nu fi surprins daca ideile tale nu functioneaza chiar acum. Nu fi descurajat deoarece prietenul tau te poate surprinde!

LEU

In aceasta vei fi destul de ocupat cu anumite pregatiri. Exista posibilitatea sa gazduiesti o petrecere la tine acasa. Te simti teribil de pripit si te vei intreba daca vei fi capabil sa obtii tot ce ai nevoie. Nu iti fa griji deoarece totul va decurge de la sine. Prietenii sau unii membri ai familiei ar putea sa se dovedeasca a fi de nepretuit in domeniul asistentei de creditare. La un moment dat, exista posibilitatea sa participi la un eveniment sportiv.

FECIOARĂ

Problemele legate de cariera pot fi puse astazi in asteptare, deoarece comunicarile importante pe care le astepti nu reusesc sa ajunga la timp. Pe masura ce devii nerabdator sa inchei unele chestiunile implicate, simti ca innebunesti. Gaseste altceva de facut in timp ce astepti si timpul va trece mai repede, in plus, vei face ceva. Preocuparea ta principala va fi rezolvata, doar ca nu atunci cand speri. Fii rabdator!

BALANȚĂ

Exista posibilitatea sa fii nevoit sa faci o calatorie de afaceri ceea ce iti va nemultumi partenerul de viata. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa discutati cu calm astfel incat sa evitati o cearta in familie. Spre seara vei primi o veste buna in legatura cu o suma de bani ce trebuie sa o primesti in urmatoarele zile.

SCORPION

Unele stiinte, cum ar fi alchimia, frenologia si astrologia, ar putea sa-ti cante o melodie ca de sirena pentru tine. Iti place sa te gandesti la tine si realist, dar astazi ai putea gasi irezistibil asa-numitele domenii nerealiste ale cunoasterii. Vei avea, de asemenea, un cadou special pentru cei din jur chiar acum. Citesti acest subiect si s-ar putea sa fii surprins de ceea ce descoperi.

SĂGETĂTOR

Noile descoperiri care iti surprind imaginatia te pot determina sa iti petreci cea mai mare parte a zilei sechestrat in casa si sa inveti cat de mult poti. Toate indicatiile sunt ca nu vrei sa mai faci altceva, dar este important sa iti amintesti sa faci pauze si sa faci un exercitiu mic pe tot parcursul zilei. Miscarea corpului poate face ca mintea sa mearga la fel de bine.

CAPRICORN

Aceasta este una dintre acele zile in care esti optimist si te vei confrunta aproape toti din jurul tau. Strainii de pe strada devin prieteni vechi in cinci minute, asa ca vei fi in centrul atentiei! Poate vorbesti doar pentru a vorbi, dar nu e nici un rau in asta. Si din moment ce tu esti o retea atat de naturala, niciodata nu stii cu cine te-ai putea intalni. Discutiile mici ar putea ajunge sa iti ofere mari oportunitati.

VĂRSĂTOR

Astazi esti plin de energie si vei dori sa finalizezi toate proiectele importante pe care le-ai inceput zilele trecute. Un prieten va veni sa iti ceara imprumut o suma de bani deoarece ar avea nevoie sa isi rezolve o problema medicala. Chiar daca nu poti sa ii oferi toata suma, vei fi capabil sa ii dai macar o parte pentru a il putea ajuta. Incearca totusi sa eviti orice speculatie pentru a nu iesi in pierdere.

PEȘTI

Programul pe care ti l-ai facut pentru aceasta zi va fi schimbat in ultimul moment din cauza unor cunostinte ce te vor vizita. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa faci o calatorie in interes personal pentru a putea rezolva unele chestiuni importante. Ar fi mai bine sa nu exagerezi cu unele afirmatii doar pentru a fi in centrul atentiei.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
924 locuitori

Pociumbeni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Druţa și Pociumbeni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîșcani și la 202 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 924 de oameni. Satul Pociumbeni a fost menționat documentar în anul 1672.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.