05 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2592
Horoscopul pentru 12 mai 2021
05 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2592

Horoscopul pentru 12 mai 2021

BERBEC

Dispui de foarte multa energie si faci glume inspirate, avand totodata pentru oricine o vorba buna si normal ca cei din jur te apreciaza si chiar admira. Nu multi pot avea tonusul tau ridicat indiferent de problemele cu care se confrunta. Poti profita de starea de gratie si sa iti incerci norocul si pe plan sentimental.

TAUR

Iti place sa fii diferit la munca, insa aceasta atitudine iti aduce destule probleme. Cu siguranta superiorii nu vor aprecia atitudinea ta rebela, deci asteapta-te la momente tensionate. Daca nu ai argumente solide pentru comportamentul tau este cazul sa te astepti la o sanctiune salariala care te va nemultumi profund.

GEMENI

Situatia financiara este cea care iti da batai de cap in aceasta zi, caci trebuie sa inapoiezi urgent o datorie. Fie ca trebuie sa o inapoiezi mai repede decat ai stabilit, fie ca trebuie sa achiti o datorie urgenta situatia de astazi nu iti convine deloc. Iritarea apare si ea, iar familia aproape ca nu poate comunica deloc cu tine.

RAC

Iubirea iti da tarcoale si oricat ai vrea nu poti sa ramai indiferent la ceea ce ti se intampla. Primesti unele invitatii in oras, iar in loc sa te bucuri preferi sa crezi ca nu este momentul potrivit. Totusi atitudinea ta nu este corecta, nu ai curajul sa spui nu, desi nu esti interesat in mod direct de cel care iti face curte.

LEU

Esti ca o carte deschisa astazi si oricine poate spune ce se intampla in interiorul tau. Nu poti sa tii ascunsa bucuria, la fel cum nu poti tine ascunsa tristetea cand vezi nedreptatile din jur. Pentru ca in mod clar nedreptatea este la tot pasul, incepi sa te gandesti cum sa faci pentru a-i ajuta pe cei in situatii limita.

FECIOARĂ

Sectorul comunicarii este foarte bine aspectat astazi, astfel ca te apropii mai mult de cei dragi si ii ajuti mai mult decat pana acum. Castigi pana si simpatia unor rude mai indepartate care iti observa comportamentul grijuliu. Se prea poate ca seara sa primesti o suma de bani de pe urma unei investitii.

BALANȚĂ

Respectul cu care te privesc prietenii este evident, iar acest lucru iti ofera confortul moral de care ai nevoie zi de zi. Popularitatea este in plina crestere si sa nu te mire daca la un moment dat ti se vor cere sfaturi cu privire la alegerile ce trebuie facute in cariera sau in viata amoroasa.

SCORPION

Tristetea altora te face sa iti amintesti de toate neajunsurile proprii de aceea cauti compania oamenilor veseli si pusi pe fapte mari. Tu nu ai niste ganduri marete, insa te lasi inspirat de cei din jur pentru a capata ceva din prospeţimea lor. Totusi esti cea mai potrivita persoana pentru a da sfaturi, mintea fiind extrem de limpede.

SĂGETĂTOR

Trebuie sa faci o alegere delicata si vezi dezavantajele ambelor situatii, drept urmare niciuna nu te multumeste in ciuda faptului ca cineva face presiuni asupra ta sa ii comunici hotararea. Nu lasa starea de moment sa iti influenteze decizia, ci gandeste inainte sa te situezi de o parte sau de alta.

CAPRICORN

Realizezi pentru prima data ca relatiile cu cei din jur sunt de fapt niste regasiri de tine. Vezi in cei din jur ceea ce nu gasesti la tine si de aceea iti place sa ii ai aproape pe unii dintre cunoscuti. Nu este exclus ca astazi sa iti risipesti energia in lupta ta disperata de a le demonstra altora calitatile tale.

VĂRSĂTOR

Ideea de a te inscrie intr-o competitie te stimuleaza, ba mai mult esti convins ca vei reusi sa invingi pentru ca ai foarte mare incredere in tine si in abilitatile dobandite de-a lungul timpului. Multi te considera arogant si de aceea nu vei auzi vorbe prea frumoase despre tine, fapt care te ambitioneaza sa perseverezi in loc sa te supere.

PEȘTI

Toate comentariile tale de astazi sunt acide si ii deranjeaza pe ceilalti. In fond, tu nu ai spus decat ceea ce crezi, iar reactia celor din jur este dovada ca ai spus un adevar deranjant. Spre seara ai ocazia sa lamuresti o situatie incerta care dureaza deja de cateva saptamani.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
618 locuitori

Mihuleni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Mihuleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat pe malul rîului Ciorna, la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 618 oameni. Prima atestare documentară a Mihulenilor datează din anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.