15 april 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3753
Horoscopul pentru 16 aprilie 2021
15 april 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3753

Horoscopul pentru 16 aprilie 2021

BERBEC

Nu esti unul care sa puna in evidenta sensul viselor, dar este posibil sa fi avut recent un vis care a fost atat de corect in predictia sa incat sa fie aproape infricosator. Cu siguranta a fost ciudat. Noteaza tot ce iti amintesti despre asta si apoi discuta cu un prieten. Nu-ti face griji, prietenul tau nu va rade de tine. Este mai mult decat probabil ca vei primi cateva informatii clare.

TAUR

Esti fara egal atunci cand vine vorba de capacitatea ta de a ii indruma pe ceilalti catre punctul tau de vedere. Astazi este posibil sa fii tinut pe loc si sa ti se ceara sa ai o anumita pozitie in fata multor oameni. Vei face bine, surprinzand pe toata lumea, in afara de tine. Manevrezi cu usurinta un microfon si lucrezi cu publicul pana cand risti sa faci bataturi la maini. Ai putea vinde orice!

GEMENI

Nu te mira daca vei obtine brusc un bonus astazi. Poate veni sub forma de numerar. Mai probabil va fi o oportunitate de un anumit fel. Poate ca un partener de afaceri ti-a sugerat sa te te muti intr-o zona mai profitabila sau poate ca decizi sa te angajezi singur. Orice ar fi, trebuie sa reusesti. Din punct de vedere al afacerilor si al creativitatii, acesta este un moment propice pentru tine.

RAC

Ai o minte rapida, pe care nu o folosesti nicaieri aproape de capacitatea sa maxima. Gandeste-te la creierul tau ca la un cal de rasa, antrenat sa alerge la viteza mare. Acest tip de animal este lenes daca este tinut in pene, incapabil sa alerge si sa se intinda. Mintea ta are nevoie de spatiu similar pentru a se intinde si a creste. Daca nu iti apar noi provocari, poate ca va trebui sa iti creezi unele. Este pacat sa stai degeaba.

LEU

O zi libera este exact ceea ce medicul ti-a recomandat. Incearca sa te odihnesti. Petrece timp cu o carte buna. Iesi cu prietenii doar daca te simti absolut nebun. Nu ar trebui sa faci mare lucru azi. Corpul si spiritul tau doresc o pauza. Ai grija de nevoia ta de baza de a te reimprospata.

FECIOARĂ

Cu energiile planetare de astazi, te poti astepta la o multime de contacte cu prietenii. De fapt, tocmai cand te-ai gandit ca nu vei mai primi o alta invitatie sau nu vei participa la alta petrecere, ti-ar veni una. Chiar daca s-ar putea sa te simti ca si cum ai petrecut chiar acum, rezista dorintei de declin. Este posibil sa intalnesti o persoana foarte interesanta la urmatoarea iesire.

BALANȚĂ

Ai un intelect acut si puteri persuasive de neegalat. Daca nu esti avocat, ar trebui sa fii. Toate semnele indica faptul ca cariera ta este pe punctul de a creste. Cariera si succesul financiar sunt aproape garantate cu configuratia planetara de astazi. Daca ai un partener cu care sa impartasesti acest noroc, considera-te dublu binecuvantat.

SCORPION

Puterile tale mentale ar trebui sa fie deosebit de acute astazi. Mintea ta va fi rapida si receptiva, iar abilitatile tale de comunicare sunt extrem de clare. Te simti in varful lumii, ca si cum ai putea vinde orice oricui! Profita la maximum de aceasta crestere a puterii intelectuale incepand orice proiecte noi pe care le-ai luat in considerare.

SĂGETĂTOR

Creativitatea ta va fi mare astazi, inspirandu-te sa pictezi sau sa scrii. Daca nu poti sa-ti iei timpul necesar pentru a-ti satisface pofta, macar fa niste pasi mici pentru a te asigura ca abilitatile tale nu se ascund. Ce zici de a te inscrie la o clasa sau de a te alatura unui grup de scris? Contactul si asistenta continua vor oferi talentelor tale un nou impuls.

CAPRICORN

Astazi vei dori sa te inchizi de lume si sa fii singur cu gandurile tale. Esti prins de energiile introspective in joc si este posibil sa nu fii foarte cooperant si chiar sa doresti sa petreci timp in activitati mai solitare. Rasfata-te. S-ar putea sa doresti sa iti acorzi putin timp pentru a medita. Asculta-te. Probabil ca vei fi la un pas de o descoperire de sine majora.

VĂRSĂTOR

Ziua de astazi indica faptul ca te poti astepta sa faci un salt in cariera ta. Intelectul si abilitatile tale de comunicare ti-au servit bine in ultimele luni, deschizand calea pentru avansare. Poti decide sa incerci din greu pentru a te asigura ca promotia are loc. S-ar putea sa lucrezi ore suplimentare si sa decizi sa te angajezi in proiecte noi, astfel incat cei mai inalti sa vada cat de dornic esti.

PEȘTI

Daca te-ai gandit la o cariera in scriere sau predare, aceasta este o zi ideala pentru a pune in miscare cateva planuri. Imaginatia si inspiratia ta sunt evidentiate. Aceasta combinatie garanteaza destul de multe. Daca esti gata sa trimiti o propunere de carte unui editor, fa-o acum.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , zodie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
571 locuitori

Corneşti este un sat din cadrul comunei Secăreni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Hîncești și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 571 locuitori. Satul Cornești a fost menționat documentar în anul 1666.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.