03 december 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3597
Horoscopul pentru 13 martie 2021
03 december 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3597

Horoscopul pentru 13 martie 2021

BERBEC

Curiozitatea ta este in varf, iar astazi se combina cu o imaginatie vie. Acest lucru te face ideal pentru proiecte de cercetare medicala, deoarece iti ofera posibilitatea de a face conexiuni intre teme aparent diferite. Indiferent de profesia ta, te poti astepta sa vezi lumea intr-un mod cu totul nou astazi.

TAUR

Gandurile si sentimentele tale pot fi vagi astazi si ai putea fi preocupat. Oamenii ar putea sa vorbeasca cu tine, dar nu vei auzi mare parte din ceea ce spun si iti vei aminti si mai putin. Aceasta este o conditie temporara. Nu-ti fa griji ca oamenii cred ca esti nepoliticos. Cei care conteaza stiu ca nu esti asa. Petrece-ti ziua citind romane. Nu va conta daca nu-ti amintesti de acestea!

GEMENI

Corpul tau, care de obicei ruleaza cu viteza maxima, iti spune sa incetinesti. Trebuie sa faci o pauza din cand in cand. Mancarea unui bol mare de floricele de caramel in timp ce te uiti la televizor nu te va trimite intr-o spirala descendenta din care nu vei iesi niciodata. Dimpotriva, o astfel de ingaduinta te poate lasa sa te simti improspatat. De ce sa nu incerci?

RAC

Unii oameni cu care petreci mult timp ar putea intra intr-o dezbatere despre concepte spirituale sau metafizice. Acest lucru v-ar putea face sa va simtiti incomod. Acesta nu este momentul potrivit pentru a incerca sa mediezi. Ambele parti implicate sunt prea atasate de punctele lor de vedere. Cel mai bine este doar sa schimbi subiectul!

LEU

Aceasta va fi o zi interesanta si cu siguranta vei fi ocupat. Ai chef sa faci ceva diferit, pe masura ce simtul tau de aventura este accentuat. De ce sa nu inviti cativa prieteni sa iasa cu tine in aceasta dupa-amiaza? Ai putea merge la un film sau te poti plimba prin parc. Esti sigur ca te vei bucura de schimbarea ritmului.

FECIOARĂ

Iti place sa ai discutii foarte serioase despre probleme importante pana tarziu in noapte. Reconstruiesti lumea asa cum ai vrea sa o vezi cu prietenii tai dar acest lucru te poate obosi. Acest lucru este valabil si astazi. Esti obosit sau trebuie sa fii singur pentru a te gandi la lucruri?

BALANȚĂ

Nu-ti lasa emotiile sa devina mai bune azi. Daca le poti valorifica, veti avea forta vitala a zece persoane. Poti fi invincibil. Poti face orice vrei sa faci si nimeni nu te poate opri. Daca impartasesti aceasta energie cu altii, s-ar putea ajunge sa se simta ca si tine – cel mai bun din intreaga lume.

SCORPION

Astazi, s-ar putea sa ai un impuls irezistibil de a-ti pune casa in ordine. Vrei sa-i oferi o curatare minutioasa, sa faci un pic de decorare sau poate sa faci niste reparatii minore, dar necesare. Un obiect nou, fie o sculptura, fie o pictura, ar putea inspira aceasta dorinta. Locul tau ar trebui sa arate fabulos in momentul in care ai terminat. Du-te!

SĂGETĂTOR

O imbunatatire a relatiilor tale cu un partener de dragoste sau un prieten apropiat te face sa te simti optimist in ceea ce priveste viitorul si cu atat mai mult cu privire la prezent. Sentimentul tau de valoare este de ridicat si iti formulezi idei pozitive despre viata ta in lunile urmatoare. Nu va fa niciun plan acum. Scrie tot si intoarce-te inapoi la ele mai tarziu, cand stralucirea roz a disparut putin.

CAPRICORN

Daca lucrurile incep sa se agite, sa se schimbe sau sa fluctueze in dragoste si romantism, primul tau impuls este sa exagerezi mai mult. Acesta este probabil opusul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci. In loc sa sari rapid la concluzii, ar trebui sa stai pe spate si sa lasi lucrurile sa se desfasoare incet. Rezista la nevoii de a face miscare astazi doar pentru ca emotiile tale sunt intr-un impas.

VĂRSĂTOR

Ai tendinta sa fii inclinat spre intelectual iar astazi s-ar putea sa iti pui o parte din cunostintele tale sa functioneze intr-un mod creativ. Intuitia si imaginatia ta functioneaza ore suplimentare. Daca te-ai gandit sa incepi un nou proiect, aceasta este ziua potrivita pentru a face acest lucru. Singurul dezavantaj este ca ai putea fi atat de obsedat de munca ta, incat nu te poti concentra pe altceva.

PEȘTI

Ai tendinta sa fii inclinat intelectual. Astazi s-ar putea sa iti pui o parte din cunostintele tale sa lucreze intr-un mod creativ. Intuitia si imaginatia ta lucreaza ore suplimentare. Daca te-ai gandit sa incepi un nou proiect, aceasta este ziua pentru a face acest lucru. Singurul dezavantaj este ca ai putea fi atat de obsedat de munca ta, incat nu te poti concentra pe altceva.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
36 locuitori

Serghieni este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Glodeni și la 165 km de Chișinău. Satul Serghieni a fost menționat documentar în anul 1859. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 36 de oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.