16 october 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2270
Horoscopul pentru 17 octombrie 2020
16 october 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2270

Horoscopul pentru 17 octombrie 2020

BERBEC

Felul în care te comporţi supără pe cei care te ascultă şi nu faci altceva decât să creezi animozităţi în jurul tău. Eşti stresat, se vede că ceva nu-ţi convine, dar chiar dacă ai motive să o faci pe supăratul, încearcă să nu-ţi eliberezi nervii pe cei din jur, pentru că le strici şi lor tot cheful. Eşti implicat într-un fel de război cu toată lumea, dar nu eşti singurul în această situaţie, de parcă ai aduna alături de tine mai multe persoane cu acelaşi of, dorind să militaţi împreună pentru un drept sau pentru un scop. Nu prea sunt şanse să obţii victoria, ca atare mai redu tonul, cât de cât.

TAUR

Dacă te înconjori de oameni negativişti sau pesimişti, fii sigur că te vor influenţa şi pe tine în mare măsură, ca atare ziua depinde enorm de anturajul în care nimereşti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfârşite, alţii te vor folosi ca umăr de plâns sau ureche de ascultat, dar trebuie să ai curajul să ieşi din aceste medii şi să nu te laşi copleşit de energiile lor negative. Ai şi tu destule probleme, ca să le mai iei pe umerii tăi pe ale altora, deci învaţă să mai spui nu la astfel de situaţii care nu îţi fac bine.

GEMENI

Cele mai bune rezultate apar în acele planuri în care nu te împinge nimic de la spate, unde nu eşti grăbit de termene limită sau condiţii severe, deci bucură-te de libertatea de mişcare de care ai parte, că nu se ştie cât va dura. Simţi că ai timp berechet la dispoziţie pentru a clădi un proiect ce evoluează promiţător şi eşti conştient că e cale lungă până la scopul cel mare. Eşti susţinut de cei din jur, care au încredere în sensul către care vâsleşti alături de ei, şi, pentru că fiecare îşi aduce contribuţia cu răbdare şi seriozitate, roadele bune nu vor întârzia să apară. Parcă deja se întrezăresc la orizont, dar mai e un pic!

RAC

Visul tău cel mai important se construieşte sub ochii tăi, din mâinile tale, deci depinde doar de investiţia ta de energie şi timp. Nimic nu ţi se oferă pe tavă, deci nu pretinde ca alţii să-ţi ofere pe gratis ceea ce vrei să obţii, pentru că doar tu eşti cel care conduce această maşinărie spre succes. Deţii toate resursele pentru a clădi ce ţi-ai propus, dar trebuie să fii realist şi conştient că nimeni nu va face ceva în beneficiul tău, ci numai tu însuţi. Fiecare cu interesele proprii, deci să nu te mire că ceilalţi rămân surzi la cerinţele tale. Tu personal, pe cont propriu, poţi face orice, deci nu te baza pe alţii!

LEU

E o plăcere să vorbeşti despre meritele tale într-o companie care te stimulează să arăţi ce ai mai bun în tine. Ai cu cine-ţi măsura forţele, pentru că e vorba de tovarăşi de lucru la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi. E o satisfacţie aparte să-ţi compari cunoştinţele şi valoarea în raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivaţie să fii comparat cu oameni mediocri, insignifianţi, modeşti, care se mulţumesc cu puţin de la viaţă, or aşa, ai în faţa ta persoane la fel de puternice ca tine care vizează succesul la cel mai înalt nivel, ca şi tine! Cu ei să te compari, pentru că te vor ambiţiona şi mai şi!

FECIOARĂ

Oboseala îşi lasă amprenta pe activităţile zilei, pentru că nu prea dai randament în ceea ce faci. Nu ai nicio tragere de inimă să te apuci de treabă şi refuzi orice invitaţie de a colabora la reuşita planurilor începute. Spui nu la orice, critici tot ce auzi şi, cu asemenea atitudine negativistă, e greu de crezut că vei ajunge totuşi undeva. Ceva din modul celor din jur de a se comporta te determină să fii atât de reticent şi să mai aştepţi o vreme, înainte de a te implica mai serios. Ai mereu impresia că ceilalţi vor să profite de tine şi, uşor egoist, stai pe margine ca să-ţi cruţi energia. De ce s-o consumi pentru ei?

BALANȚĂ

Musafirii sunt bineveniţi astăzi, pentru că uşa ta e mereu deschisă pentru oameni simpatici şi optimişti. Vestea care soseşte azi printr-un mesager tânăr, cu care comunici uşor, te face fericit şi simţi nevoia să o transmiţi la toată lumea. Telefoanele vor zbârnâi toată ziua, la uşa ta mereu sună cineva iar întâlnirile sunt la ordinea zilei. Eşti un interlocutor plăcut, care are idei bine conturate şi bine argumentate, deci cine te are azi alături are numai de câştigat, pentru că pentru oricine sfaturi bune, subiecte incitante de discuţie, veşti bune de transmis…

SCORPION

Ai numai motive de bucurie! Primeşti de la cei din jur superbe semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie, care te fac să te simţi bine în pielea ta. Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat al zilei, trăind momente cu o încărcătură emoţională maximă, deci profită din plin de tot ce se petrece în jur. Fă declaraţii de iubire, primeşte-le pe cele care vin de la oameni care ţin cu adevărat la tine, dăruieşte tot ce ai mai bun în suflet pentru că vei primi înzecit înapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum în inima ta, ar fi culmea să nu fie o zi fericită!

SĂGETĂTOR

Visele tale cele mai frumoase în acest moment sunt direct legate de viaţa sentimentală. Poate tocmai te-ai îndrăgostit de cineva şi descoperi că aluneci din ce în ce mai des pe gânduri şi numai la el te gândeşti. E frumos să visezi, dar înainte de a construi castele înalte din iluzii, ar fi bine să afli mai concret şi ce simte celălalt pentru tine, ca nu cumva să fie doar o iubire unilaterală… sau iluzorie… sau imposibilă… Poate fi ceva reciproc, dar tot s-ar cere o discuţie lămuritoare între voi, o declaraţie, o mărturisire, o întâlnire în doi ochi în ochi, faţă-n faţă, ca să descoperiţi ce e în inima voastră. Poate ieşi de aici o poveste de dragoste aşa, ca-n basme, dar înainte de a te lăsa copleşit de tandreţe şi visare, cunoaşte-l mai bine pe care te-a cucerit.

CAPRICORN

Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru că eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile şi ai vrea să găseşti o soluţie pentru a i le rezolva. Singur va depăşi impasul, nu prelua pe umerii tăi griji care nu îţi aparţin. Ajunge doar suportul moral, ca să ştie că este cineva alături, dar nu insista să duci tu tot greul în locul său! El nu ar face la fel pentru tine.

VĂRSĂTOR

Apare azi exact vestea de care aveai nevoie şi de care îţi legai toate speranţele de rezolvare a unei situaţii neclare. Practic, apare în calea ta o persoană bine documentată, cu experienţă mai bogată decât tine şi care deţine soluţia pe care tu o tot cauţi cu înfrigurare. Trebuie doar să întrebi, pentru că uneori lucrurile bune stau în mâinile altora, dar nu ai tu curajul să le ceri ajutorul. De data aceasta e bine să spui deschis că eşti în căutarea unui răspuns şi vei vedea ce repede se luminează orizonturile datorită sfaturilor sale. Ştie ce spune, deci merită să-l asculţi întocmai!

PEȘTI

Eşti foarte ferm în deciziile acestei zile şi nu laşi loc de întoarcere. Ai ales o altă cale, complet diferită de tot ce se petrecea înainte, şi nu mai vrei să priveşti înapoi. Dai dovadă de tărie de caracter, de determinare, pentru că vrei o schimbare majoră în viaţa ta. Dacă te-ai tot întoarce înapoi de unde ai plecat, dacă ai regreta alegerea făcută, nu ar însemna decât să rămâi blocat între două lumi, între trecut şi viitor, între da şi nu, neştiind clar în ce ape te scalzi. Aşa, spui foarte sigur pe tine: gata, şi porneşti pe noua cale cu capul sus, chiar dacă nu ştii, deocamdată, încotro duce. Fii sigur că faci pasul cel bun!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
61 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Hănăsenii Noi, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Leova și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 61 de oameni. Satul Nicolaevca a fost menționat documentar în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.