15 may 2018, 17:10 Kaleidoscope views 12083
Brandurile moldovenești vor fi prezentate la «Strasbourg Fashion Week»
15 may 2018, 17:10 Kaleidoscope views 12083

Brandurile moldovenești vor fi prezentate la «Strasbourg Fashion Week»

Republica Moldova țara invitată de onoare la Strasbourg Fashion Week

Recent, Reprezentantul Permanent al Republicii Moldova la Strasbourg a participat la lansarea proiectului Strasbourg Fashion Week (SFW) Pop UP Store din magazinul Printemps care întrunește colecțiile designerilor moldoveni.

Directorul SFW Alice Stan Ducotey și directorul Printemps Strasbourg Alexandre Vaillant, au salutat prezența și determinarea de a promova talentele Republicii Moldova în sfera modei, care deja se bucură de o atenție particulară.

Brandurile autohtone precum Julia Allert, Vivi Art Boutique Fashion, Creme Brulee, Georgette, KATEA GRI, Lavielace, Lia Fia, Ionel şi Kasandruta, alături de cele internaționale, vor fi expuse timp de două luni în magazinul Printemps, precum și prezentate în perioada 28 mai - 3 iunie în cadrul ediţiei 2018 a Săptămînii modei de la Strasbourg, Republica Moldova participînd în ediția actuală în calitate de oaspete de onoare.

Participarea țării noastre la acest proiect este susținută de către Guvernul Republicii Moldova, Asociația Patronală din Industria Ușoară, cu sprijinul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Ambasada Suediei, precum și Proiectul Ameliorarea Competitivității al Băncii Mondiale.

Source: mfa.gov.md

Keywords:

moda , Strasbourg

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1181 locuitori

Dobrogea Veche este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobrogea Nouă, Dobrogea Veche și Cotovca. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1181 de oameni. Satul Dobrogea Veche a fost întemeiat în anul 1919.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.