30 december 2023, 14:30 Kaleidoscope views 15146
Ce spun pantofii despre un barbat
30 december 2023, 14:30 Kaleidoscope views 15146

Ce spun pantofii despre un barbat

Daca vrei sa stii mai multe despre barbatul din fata ta, atunci poate ca cel mai bine ar fi sa-i analizezi pantofii. Alegerile pe care barbatii le fac in ceea ce priveste incaltarile dezvaluie mai multe despre ei decat isi dau seama.

Iata, asadar, ce spun pantofii despre un barbat.

1. Mocasini

Barbatii care poarta mocasini sunt persoane versatile, care pun accent pe confort. Sunt oameni cititi, educati, cu inclinatie spre clasic. Totusi, cand sunt inconjurati de prieteni spun si bancuri deochiate.

2. Pantofi de drumetie

E clar, e interesat de aventura si drumetii. Nu te-ai astepta insa sa-l vezi incaltat in ei la restaurant. Totusi, sunt barbati seriosi, practici.

3. Slapi

Slapii indica o persoana fara griji, "cool", amuzanta. In ciuda aspectului usor neglijent, barbatii care se incumeta sa poarte slapi si sandale sunt foarte grijulii si ingrijiti.

4. Pantofi clasici

Barbatii care prefera pantofii clasici, scumpi si lustruiti sunt pretentiosi. Le place vinul si vor sa fie tot timpul bine imbracati. De cele mai multe ori, adeptii acestui stil isi aleg partenere din aceeasi categorie, iar daca nu o fac isi pun deseori partenera in incurcatura pentru ca nu vin la intalnire la patru ace.

5. Tenisi

Barbatii iubitori de tenisi sunt opusii celor care prefera pantofii clasici. Cel mai probabil, acestia sunt si buni chitaristi si li se potriveste replica "nu am bani, dar am cioc si parul valvoi". Sunt energici doar dupa ce beau cateva cafele sau cateva beri. Altfel, viata lor este "amortita".

6. Pantofi sport

E clar ca are o inclinatie catre sport, dar si catre muzica buna. S-ar putea ca pe usile sifonierului de la el din camera sa mai gasesti cateva figuri legendare din filmele de actiune.

Source: sfatulparintilor.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
2655 locuitori

Slobozia-Duşca este un sat şi comună din raionul Criuleni. Slobozia-Duşca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2655 de oameni. Satul Slobozia-Duşca a fost menționat documentar în anul 1618 cu denumirea Caliceni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.