06 november 2019, 04:00 Kaleidoscope views 13518
12 moduri de a-ţi crea un look inedit (Foto)
06 november 2019, 04:00 Kaleidoscope views 13518

12 moduri de a-ţi crea un look inedit (Foto)

Pentru a fi la modă, nu trebuie doar să ai în garderoba o mulțime de eșarfe, ci trebuie să știi cum să le legi pe cap frumos și elegant.

Acest accesoriu este foarte versatil şi-ţi poate transforma look-ul într-atît, încît să nu poţi fi recunoscută. Vara eșarfă va deveni, cel mai probabil, accesoriul tău preferat, de care nu vei vrea să te lipseşti, mai ales, cînd mergi la plajă. Pentru a face ca ţinuta de seară să fie şi mai elegantă puteţi lega frumos, de asemenea, o eșarfă. 12 idei geniale numai bune de aplicat în practică!

1. Eşarfa în păr

2. Cosiţă

3. Poart-o cu părul despletit

4. Trandafirul drag

5. Stil oriental

6. O variantă de coafură grecească

7. Eşarfă subţire în loc de cerc

8. Legătoare

9. Pentru coc înalt, mare

10. Idee pentru păr scurt

11. Pentru coc mic

12. Fundă frumoasă

Creează-şi un look inedit cu o eșarfă obişnuită. Acest accesoriu îi va oferi chipului tău originalitate şi un şic aparte. Nu-ţi fie teamă să experimentezi cu culoarea și textura!

Source: takprosto.cc

Keywords:

moda , haine , frumusete

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1864
Populația:
1035 locuitori

Brezoaia este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Brezoaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Ștefan Vodă și la 97 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1035 de oameni. Satul Brezoaia a fost menționat documentar în anul 1864.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.