Go to section: Music
27 march 2021, 10:35 Music views 2872
Zdob și Zdub a interpretat piesa
27 march 2021, 10:35 Music views 2872

Zdob și Zdub a interpretat piesa "Primăvară" cu o orchestră simfonică

Moldova etno-rock Zdob Și Zdub și-a bucurat fani cu o nouă înregistrare video, pe canalul de YouTube al trupei a fost plasat un cîntec popular despre primăvară din propriul său repertoriu, transmite Noi.md.

Filmările au avut loc pe 1 martie în cadrul concertului dedicat festivalului Mărțișor 2021, de ziua de naștere a compozitorului moldovean Eugen Doga.

Trupa moldovenească etno-rock Zdob și Zdub a evoluat pe scena Palatului Național din capitală, împreună cu orchestra simfonică a companiei TeleRadio Moldova, sub bagheta lui Gheorghe Mustea. În sală nu au fost spectatori, dar concertul a fost înregistrat și difuzat la TV și pe Facebook. Montarea noului videoclip a fost realizată de producătorul de videoclipuri muzicale Igor Levinschi.

 Piesa "Primăvară" a apărut pe albumul "Agroromantica" în toamna anului 2001.

 În primăvara acelui an, Zdubii a interpretat-o în fața a 20.000 de oameni la festivalul Maxidrom de la Moscova.

Source: noi.md

Keywords:

Zdob şi Zdub , muzica , video

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
1289 locuitori

Novosiolovca este un sat şi comună din raionul Taraclia. Novosiolovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Taraclia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1289 de oameni. Satul Novosiolovca a fost întemeiat în anul 1964.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.