26 july 2021, 10:30 Celebrities views 2838
E hotărît! Cînd se mărită Cleopatra Stratan
26 july 2021, 10:30 Celebrities views 2838

E hotărît! Cînd se mărită Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc vara aceasta, în luna august. Invitați în emisiunea „Vorbește lumea”, artiștii au oferit mai multe detalii despre marele eveniment.

Cei doi au spus că totul este pregătit și au ales chiar și destinația pentru luna de miere, transmite Noi.md cu referire la Unimedia.info.

„Pregătirile de nuntă le-am făcut deja. Cînd am hotărît să organizăm evenimentul, am pus totul pe foaie și am sunat în stînga și-n dreapta ca să planificăm din timp, să nu avem stres atunci. sîntem liniștiți deocamdată”, a declarat Cleopatra.

 Artista a mai adăugat că va fi o nuntă restrînsă, iar din tradiții vor respecta doar aruncatul buchetului și dansul mirilor. Referitor la rochia de mireasă, Cleopatra nu a oferit multe detalii: „O rochie bună și simplă”, a spus tînăra.

„O să avem o nuntă foarte restrînsă. Nu o să facem cu nici o tradiție. Am renunțat la găină și la furatul miresei de la început. Vrem să facem din acest eveniment o petrecere memorabilă, la care să fie martori familia și cei mai apropiați prieteni. Să ne distrăm în felul nostru fără presă”.

Cleopatra și Edward au renunțat și la celebra petrecere a burlacilor și a burlăcițelor, iar artista a mai mărturisit că își va păstra numele și după căsătorie.

Aceștia au ales deja și destinația pentru luna de miere: Vom face o călătorie în Europa, cît încă este cald, și poate apoi într-o insulă exotică mai pe la iarnă. Vom merge în Sardinia, după în Paris.

Cei doi s-au gîndit deja și la copii: „Mai așteptăm. Toate la timpul lor”.

Source: noi.md

Keywords:

Cleopatra Stratan , nunta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
2563 locuitori

Roşcani este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Roşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 7 km de orașul Anenii Noi și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2563 de oameni. Menționat documentar în 1860.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.