27 january 2022, 11:00 Moldovan reality views 2092
Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își reia activitatea
27 january 2022, 11:00 Moldovan reality views 2092

Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își reia activitatea

Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău informează că își va relua activitatea cu publicul din 27 ianuarie, ca urmare a finalizării procedurilor de dezinfectare a spațiilor și testare a întregului personal.

„Vă asigurăm pe această cale că serviciile consulare programate pentru 26 ianuarie 2022 și anulate, ca urmare a restrîngerii temporare a activității consulare, vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară. Adresăm solicitanților de servicii consulare rugămintea de a monitoriza adresele de e-mail folosite la crearea cererilor, adresa la care vom primi noile date de programare”, se arată în anunț.

Source: noi.md

Keywords:

Romania , consulat , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
728 locuitori

Tomeştii Noi este un sat din cadrul comunei Balatina, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Glodeni și la165 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 728 de oameni. Satul Tomeştii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.