17 august 2021, 15:00 Moldovan reality views 2509
”Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”, sau cum oamenilor le este impusă ”dragostea” pentru vaccinare
17 august 2021, 15:00 Moldovan reality views 2509

”Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”, sau cum oamenilor le este impusă ”dragostea” pentru vaccinare

Pe 11 martie 2020, Organizația Mondială a Sănătății a declarat oficial pandemie de coronavirus pe tot mapamondul.

De atunci și pînă în prezent omenirea a început o neîntreruptă luptă cu acest virus care la început ne-a închis în case, după care ne-a impus să purtăm măști și să ne dezinfectăm mîinile la fiecare pas, iar în final, cu pași mici, dar siguri, ne obligă să acceptăm vaccinarea anti-COVID-19 ca unica soluție de supraviețuire. Iar asta în condițiile în care vaccinurile propuse omenirii nu au fost testate pe termen lung, efectul lor asupra organismului nefiind cunoscut pînă în prezent.

S-a mers chiar mai departe, iar în toată nebunia aceasta, unele țări au început să introducă pașaportul verde, iar state precum Austria, Olanda şi Franţa anunță că turiștii nevaccinați pot fi amendați.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

vaccin , coronavirus , Pandemie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1523
Populația:
23650 locuitori

Dubăsari este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Dubăsari. Amplasat pe malul stîng al rîului Nistru, oraşul Dubăsari se află la o distanţă de 47 km de Chișinău. În anul 2004 populaţia oraşului constituia 23650 de locuitori. Satul Dubăsari, a cărui denumire vine de la vechiul cuvînt dubăsar (luntraş), este atestat de documente începînd cu anul 1523.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.